Cashout Churp2 Buat Pertama Kali.. ^_^

by - 1:38:00 am


Alhamdulillah, dah selamat sampai Ipoh. Terus tapis2 stroy mana yang nak diupdate dulu.. Ihiks! *Ni namanya gelak gediks mintak penampor*..

Pada 1 Februari baru2 ni 1st time Mieza cashout CHURP CHURP  Sebenarnya target nak cashout hujung bulan Januari hari tu. Tapi dek kerana kununnya busy tak ketahuan, entah macamana boleh termiss the date. Bajet nak cashout hujung bulan Januari tu so that hujung bulan ni dah terima check. Tapi dah termiss ni bertabah jelah tunggu until end of next month.. 

Takpela tunggu lama sikit, bukan nak buat apa pun dengan duit tu. Cuma teruja terlebey. Maklumla, 1st time kot ko iols nak terima check dari Churp2 ni.. SAYS dah merasa.. Dah selamat berkenduri dah pun.. Kekekekekek..

BLIN.GD pun dah boleh cashout, tapi taknak usik lagi. Nak tunggu payment hasil dari my 1st sponsored post dikreditkan ke my account dulu baru cashout.. Hoyeah2!  \^o^/ Tu pun by end of this month jugak. Sabor Mieza sabor.. Hehe..

Nuffnang pun sedang mengejar rapat untik dicashout.. ^_^

Korang yang belum berdaftar tu, bolehla mendaftar sekarang untuk mula menjana pendapatan sampingan dengan berblog.. Jom register! It's totally FREE..! ^_~



KLIK Untuk Mendaftar Secara PERCUMA! 


P/S :
Alhamdulillah, rezeki berbelog dah mula menampakkan hasil.. Walaupun tak segah blogger2 otai yang mampu meraih sehingga ribuan ringgit sebulan, namun tetap bersyukur dengan nikmat rezeki yang diberikan.. Thank You ALLAH.. =)



You May Also Like

20 Shaklee Lovers Visit

  1. wah terbaik la..at least ader side income kan..best2

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaaaaaaaaaa!!! boleh laaa belanja erkkk hehee

    ReplyDelete
  3. wow...masyuk...churp2 amik masa nak cashout kan.. salam kenal.. :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wahhh
    rezeki tahun baru ni Mieza:)
    tahniah2..
    Mieza sihat?lama ai x dtg sini setelah 5 hari mnyepi.hehehe

    ReplyDelete
  5. KARUKORD JAGAU & SUE PELIK
    --> Boleh jer.. Meh ar turun Ipoh.. =)

    ReplyDelete
  6. bestnya...terus dtg lgkwi la ye...
    boleh blanja org sini pulak...huhu

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat ang pow banyak. hihi..

    ReplyDelete
  8. AWIEKASHI
    --> Hehe..In Shaa Allah ada rezeki sampai la ke sana tu.. =)

    ReplyDelete
  9. NYAMUK TERBANG
    --> Alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  10. ena dah ada akaun churp2 tapi tak pernah layan sampai skrg.. huaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. Ok la tu kan.. Online2 pom boleh dpt pendapatan sampingan. :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... mcmana ya nak share campin nuffnang n churp2... lupa... dah sign up tpi x buat apa2 pun just letak iklan kat blog je.... yg pasti setakat ni nuffnang dah ada rm1.65 hehehe

    ReplyDelete
  13. FARAH@ENGOYS
    --> Kena rajin2 share link campaign di FB, TWITTER & buat entri kat blog.. Tapi kalau Nuffnang tu kena rajin2 upodate blog & cuba tangkap seramai boleh readers.. Tapi bergantung gak pada readers kita, kalau diorang baik hati tolong klik iklan2 kita naiklah earning kita.. Kalau tak, takdela jawabnya.. Huhu..

    ReplyDelete
  14. cmane tah nk join curp2 ni.. huhu.. lgpun ssh kat sini sbb byk yg kena blocked.. sebal rasa!

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki tue..MV pun cashout juga...hehe

    ReplyDelete
  16. DEQLA MANJEW
    --> Senang jer Deqla.. Cuma kongsikan link iklan yang diberi jer.. Tapi tulah, kalau kat tempat keje memang selalu dorang block benda2 macam ni.. Takut kite duk ralit tak wat keje..Huhu..

    ReplyDelete