Cuti Dari Berbelog..

by - 1:08:00 pm

Assalamualaikum semua! Mulai hari ni Mieza akan mula mengikuti kursus GCAP selama 5 minggu. Jadi, berkemungkinan blog ni akan sunyi buat sementara waktu. Harap korang rajin2lah datang tolong lap2kan habuk kat sini ye.. Hehehe..

Apa pun, Mieza akan cuba cari peluang untuk intai2 blog korang jika berkelapangan. Mohon doa semua agar Mieza dapat mengikuti kursus ni dengan jayanya.. Agak keberatan nak pergi sebenarnya, tapi since husband Mieza galakkan suruh pergi so Mieza pergilah. Peluang bukan datang selalu kan ?

Pssst! Kalau rindu tatap lah muka tuan blog kat atas tu ye..! See u later... Bye2 all! Bye2 blog! Sobs! T_T


You May Also Like

25 Shaklee Lovers Visit

  1. goodluck dlm kursus....will be rite back yoooo

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti! jelesnyer...

    ReplyDelete
  3. gudluck mm...nanti cita lah pengalaman eh..

    ReplyDelete
  4. owhhhh dah start erk?? good luck erkkk. buat lek lok! ewahhh. hihih tak mo rindu2 kat kita oke? huhuh. nt saya tolong dtg sapu sampah kat sini :)

    ReplyDelete
  5. owhhhh dah start erk?? good luck erkkk. buat lek lok! ewahhh. hihih tak mo rindu2 kat kita oke? huhuh. nt saya tolong dtg sapu sampah kat sini :)

    ReplyDelete
  6. hai sis...wahhh sunyi la blog ni....nt dah balik laju2 update taw..ngeee....gcap selalunya bukan dalam 6 minggu ke sis? just asking :)

    ReplyDelete
  7. mkne ye start minggu ni takde ke MM??lame yer...slmt berkursus yer ^^

    ReplyDelete
  8. 5 minggu? pergghh lamanya.. rindu la deqla kat miza nnti..uwaaaa... apapun good luck dear...

    ReplyDelete
  9. ok singgah sapu habuk belog ni hihihi :p

    ReplyDelete
  10. tak ingat dah komen ke tak...eh???

    ReplyDelete
  11. Dtg tolong lapkan habuk nih..hehehe...

    Selamat berkursus.

    ReplyDelete
  12. goodluck akak! memang dah rindu ni :( haha :D

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ros...selamat berkursus...:)

    ReplyDelete
  14. rajin dah saya datang lapkan habuk blog awak nie , hehehhe :)

    ReplyDelete
  15. Salam pekenalan dari umi.. umi pembaca bru blog nie..godek2 cara pkai pashmina terjmp blog dear (^_^)

    ReplyDelete
  16. Salam pekenalan dr umi..umi pembaca bru blog ni..godek2 pasal cara pkai pashmina..terjmp blog dear ..(^_^)

    ReplyDelete
  17. kalau husband dah suruh tu apa lagi...
    stuju! jangan lepaskan peluang yang esok belum tentu ada.

    Good luck miza! along tengok awak mmg rajin usaha... =)

    ReplyDelete
  18. patot lah macam lama menyepi. kursus rupanya. hehehe

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum mieza. patutlah. sheila tak perasan pun entri ni. hehehe. selamat kembali mieza :)

    ReplyDelete