First Time Shopping Di Zalora..

by - 9:00:00 am

Zalora.Com.My, Koumi Koumi Ballerina Flats
Koumi Koumi Ballerina Flats

Ehem2, baru2 ni which is last week Mieza dapat free voucher bernilai RM50 dari salah satu online shopping store yang terbesar di Malaysia iaitu zalora.com.my. Alhamdulillah, murah betul rezeki tahun ni. Hehe.. Dah dapat free voucher ni apa lagi, haruslah laju2 pergi terjah page ZALORA untuk bershopping! Woohoo..! ^o^

Sebelum2 ni memang dah selalu terjah page ZALORA ni. Tapi setakat online window shopping je lah. Ahaks! Memang banyak sangat barangan & produk2 yang dijual di ZALORA ni. Rambang mata jugaklah dibuatnya.

Mula2 rasa nak beli satu baju ni. Tapi fikir2 balik, buat masa ni kasut lebih diperlukan since my crocs shoe tu dah tak boleh pakai. Makanya section kasut wanita jadi tumpuan. Hehe..
Zalora.Com.My, Koumi Koumi Ballerina Flats

Dan seperti biasa, kasut2 flat jer yang Mieza suka. Godek punya godek, memang terberkenan dengan banyak jenis flat shoe kat site ZALORA ni. Kalau diikutkan hati, nak jer borong semua. Tapi nafsu itu berjaya dikawal, dan Koumi Koumi Ballerina Flats ni yang jadi pilihan Mieza. Ada 4 pilihan warna which is biru, hitam, kuning dan hot pink. Mula2 macam nak try kaler pink tu. Tapi bila fikir2 balik, better amik hitam senang nak matching ngan baju..


Antara faktor utama Mieza pilih Koumi Koumi Ballerina Flats ni adalah tapak dia sebab tak semua jenis flat Mieza boleh pakai. Kalau yang jenis leper & nipis sangat tu kaki Mieza memang tak tahan. So, kena cari jenis tapak yang tebal sikit pastu cutting dia tu tak leper sangat. Lagi satu nampak dia punya tapak macam getah & boleh grip kalau jalan kat tempat2 licin. Hope so..


So, baru jer order malam tadi. See ? Betapa lamanya iols nak pilih kasut.. Tu baru tengok bahagian flats shoe jer. Kalau tengok semua section, pengsan sampai ke tahun depan belum tentu habis tapis lagi. Mana taknya, di ZALORA mereka sentiasa update produk2 terbaru by day. Mana tak juling bijik mata iols noks.. Ahaks! ^_^


Terima Kasih ZALORA..! ^____^


P/S :
Tunggu barang sampai nanti Mieza review lagi ye.. Harapnya sedang eloklah dengan kaki. Malas nak return2 dah. Huhu~~

JOM SHOPPING DI ZALORA MALAYSIA!^_~



You May Also Like

23 Shaklee Lovers Visit

  1. wah.. cane nak dapat voucer tu.. nak jugak hihi

    ReplyDelete
  2. Dok tgk2 gak web page dia... hajat nk juga try shopping kt situ.. Lwa2 n hrga pun blh tahn...

    ReplyDelete
  3. kita pun ada voucher tp belum guna lagi. :)

    ReplyDelete
  4. nty review yea ble kasut sampai erk..huhuhu...hope kena dgn kaki..hehee

    ReplyDelete
  5. KAK BUI X PERNAH LAGI SOPING KAT ZALORA..BELUM TBUKAK ATI..HAHA

    ReplyDelete
  6. WARNA WARNI KEHIDUPAN
    -->Pihak Zalora akan bagi email kat kita jika blog kita menepati apa yang diorang cari.. Mieza pun tak tau cemana boleh dapat..Mungkin inilah yang dikatakan rezeki.. =)

    ReplyDelete
  7. cantik kasut tu.. wahh.. soping on9 la pulak yer...

    ReplyDelete
  8. suka pakai flat tp kaki kite demokk susah nak carik kasut flat yg sesuai. mmg tak boleh sopink online sebab susah nak carik kasut kene dengan kaki. hahaha

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ros...wah bestnya shopping yer..:)

    ReplyDelete
  10. ena tak dapat pun.. maybe blog ena tak layk.. hehehe.. ena pun tak pernah berbelanja kat zalora.. teringin nk beli kat sana

    ReplyDelete
  11. Serius baju2 kat Zalora memang cantik2 dan boleh dikatakan murah2. Dalam RM40 gitu je.

    ReplyDelete
  12. orang perempuan memang suka shopping. tu pasal bahaya orang perempuan tahu pasal zalora. kehkeh.

    ReplyDelete
  13. zalora terbaik gak web dy.. penah beli baju sukan.. tak mengecewakan..

    ReplyDelete
  14. Wah bestnya shopping kasut. dlu dh try order, tp solehah cancel kn sbb takut bank-in lmbt, jd nt lmbt submit bukti pembayaran.

    ReplyDelete
  15. wahhhh msti fenin nk pilih sbb byk gila pilihan kt zalora kannnnnn

    ReplyDelete
  16. WANIEYS A.K.A IBUQALIEF
    --> Bodek ZALORA cepat! Hehe.. Nanti turn Wanie pulak tu.. Tunggu jer la pihak ZALORA contact.. =)

    ReplyDelete
  17. tahniah2..
    trs terbayang iklan zalora.dot.com yg smp menjerit2 tu.hahhaha

    ReplyDelete
  18. Cantikk !
    kite biase pakai flat shoes jer. yg heels2 tu klu pakai mesti kaki saket. xsesuai ~ huhu

    ReplyDelete
  19. i luv online shopping.. hihii..

    ReplyDelete