Kekangan Masa Nak Update Blog..

by - 11:07:00 am


Assalamualaikum all! Sorry semua coz Mieza minggu ni tak berkesempatan nak update blog hari2.. Huhu.. Terima kasih kepada mereka yang masih tak jemu2 datang menjenguk blog Mieza ni & tinggalkan komen even takde update terkini. Banyak cerita nak story kat korang tau. Tapi tu la, kekangan masa tak mengizinkan Mieza untuk up story baru...

Mieza sekarang di Pasoh, Negeri Sembilan. Menaip di bilik hotel.. Nasib baik hubby bawa lappy, & nasib baik jugak ada Wifi... Hehehehe..

Petang ni In Shaa Allah balik Semenyih, then pagi esok baru bertolak balik Ipoh.. Next week In Shaa Allah Mieza nak pulun up entri.. Coz lepas tu if takde aral Mieza akan ikut GCAP, so maybe akan terabai lagi la blog ni for another 5 weeks.. Huhu~~



P/S :
Entri kali ni tak bergambar.. Tak sempat nak search kat Google.. Layan jela yew.. Tata! ^_~


You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. 5 weeks?? wow! lamanyaaa... nanti mesti merindui blog akk.. ni.. sob sob sob

    ReplyDelete
  2. alaa...sekali sekala pun tak per, yang penting hupdate jugak kan :)

    ReplyDelete
  3. TAKPER,DH FREE NNT BARU JENGUK KITA ORG..^_^

    ReplyDelete
  4. mak aii..
    lamanya smp 5 weeks..nti nk start blk mesti kena seru mood dulu kan.haha jgn smp terabai terus ye Mieza:)

    ReplyDelete
  5. CIK AINI
    -->Tu la.. Jenuhla nak menyeru mood nih.. Ermm.. Sebenarnya tengah 50-50 antara nak pegi or tak.. Tapi memandangkan peluang keemasan macam ni tak selalu datang & husband pon dah bg greenlight, pegi jelah..

    ReplyDelete
  6. xper miza free nanti singgah la blog kami

    ReplyDelete