Yeehooo! Dapat Cenderemata Dari Blogger Waniey! ^o^

by - 12:19:00 pm

Assalamualaikum semua! Hari ni nak kongsi tentang cenderemata yang Mieza terima dari seorang rakan blogger Mieza ni. Sebenarnya dah lama dah terima hadiah ni. Dalam 2 minggu lepas kalau tak silap. Tapi baru sekarang berkesempatan nak tempek kat blog. Busy mengalahkan MB.. Nyampah nah.. -_-'

Sebelum tu Mieza nak ucapkan terima kasih kepada Waniey yang bermurah hati bagi Mieza cenderemata ni. Sebenarnya Mieza dapat hadiah daripada Waniey sebab ni tau --> [KLIK]. Ngeh2!

Jom kita tengok apa yang Waniey bagi kat Mieza! ^__~
::
::
::
::
::
v
Meriah kan hadiah dia ? Sebenarnya Mieza takde la espect hadiah semeriah ni tau.. Tapi tak sangka pulak Waniey sangat bermurah hati nak bagi Mieza hadiah2 yang ohsem cam gini.. Semuanya best2!  Ada hiasan dinding, keychain & dompet syiling.. Tenkiu Waniey  Love the presents so much! Hubby pun suka sangat dengan hiasan dinding tu.. Tak menyempat dia nak gantung kat dinding.. Hehehehe.. ^^,

Keychain tu Mieza gantungkan kat dompet syiling yang super cute ni. Dah rasmi dah pun.. Memang tengah duk berkira nak cari dompet untuk syiling sebab purse Mieza yang kat bahagian duit syiling tu dah rabak. Haha! Kira langkah kanan la ni, tetiba terbang melayang this cute dompet from Waniey.. Ihiks! ^_^
See ? Comel kan ? ^_^

Mieza memang suka kumpul keychain & FM. Dah bertambah dah lagi satu koleksi keychain. Hoyeah! ^o^ 
Special thanks to Waniey atas pemberian yang sangat istimewa ni. Terima kasih juga sudi jadi kawan & support Zon Permaisuri Chomel. Semoga satu hari nanti kita boleh jadi sahabat di alam realiti pula. Sayang kamu ketat2! Xoxo! ^.^



P/S :
To Waniey, nanti PM ur address kat FB ea.. =)




You May Also Like

19 Silent Hunter's Footprints

  1. assalamualaikum mieza...bestnya dpt hadiah dr teman blogger tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  2. wah wah... comel jeee.... seronoknyaa ada orang sanggub bagi cenderamata... wahhh

    ReplyDelete
  3. dah macam hamper dah. mcm2 hadiah ada kat dalam. hehehe..

    ReplyDelete
  4. BERTUAH BADAN DPT HADIAH2 OSEM MCM NI..

    ReplyDelete
  5. sama2 mieza...nk alamat nk wat aper...wani bg ikhlas tau kt mieza tuh xpenah harap balasan apa pun tau

    ReplyDelete
  6. Wah, banyak nye hadiah dapat.. Tahniah2 :)

    ReplyDelete
  7. wAHWAHWAH !!! sERONOKNYA AKAK!! :D

    ReplyDelete
  8. ingatkn yg biru tu batu seremban...hehe, comeljer kan, made in langkawi.

    waniey, mieza nk address tu coz nk gi melancong, nnti leh singgah umah waniey..

    winkk winkk...kan mieza kannnn...
    ^~

    ReplyDelete
  9. wanie ni mmg blogger yg pemurah... suka hadiahkan mcm2 kat rkn2...

    ReplyDelete
  10. si wanieys ni mmg pemurah dan baik orgnye. :)

    ReplyDelete
  11. waniey mmg pemurah..
    best kan dpt boleh buat kenangan :)

    ReplyDelete