2 Tahun Yang Lalu..

by - 11:51:00 pm


Pejam celik pejam celik dah 2 tahun lebih berlalu. Rasa baru semalam naik pelamin. Perasan pengantin baru lagi. Ahaks! ^_^

Sekadar memahat secebis kenangan untuk tatapan di masa hadapan. Pergh! Ayat dah macam ayat dalam novel. Ngahahahaha! Sebelum ni tak pernah lagi upload gambor nikah kahwin iols kat sini kan? Baru perasan. Ngeee..


Majlis kami dulu simple2 jer. Tapi alhamdulillah berjalan dengan lancar even hujan di kedua2 belah kenduri sampai digelar pengantin hujan. Hehe.. Make up for semua majlis dalam gambar kat atas ni adalah sendirian berhad kecuali yang baju merah tu.


Yang baju silver grey tu masa akad nikah. Merah masa kenduri belah Mieza. Yang pakai gaun tu pulak  masa acara potong kek. Yang ni buat belah malam after kenduri belah Mieza. Just for family terdekat jer. Yang ni langsung tak pakai make up. Sekadar tempek compact powder & eyeliner.. Pemalas giler nak make up..Haha!


Last but not least baju kaler hot pink tu masa kenduri belah incit chenta. Actually kain untuk baju ni ialah hantaran masa bertunang. Request kat bakal mak mertua (masa tu lah, skang dah jadi ibu mertuaku.. Hehe!) nak kaler purple pink macam kaler myvi tu. Last2 dapat hot pink. Pasrah je la.. Huhu~~


Apa pun, sangat berterima kasih kepada semua kaum keluarga, jiran tetangga, sahabat handai & semua yang telah banyak membantu dalam menjayakan majlis2 kami.. ^_^




NOTE : Ni kira entri sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke-2 bulan lepas. Thinking of giving away some gifts for my lucky readers. Sape nak?




You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. auwwww sweetnya... hehe.. dah masuk tahun kedua ye. semoga bahagia & berkekalan selamanya. ;)

    ReplyDelete
  2. semoga berkekalan ^^ tahniah kak.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary. semoga berbahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mieza, alhamdullilah. semoga hubungan rumahtangga kalian berdua kekal bahagia hingga ke syurga insyallah. pakai gaun tu cute, tapi kalau make up sikit mesti nampak berseri. hihi :)

    ReplyDelete
  5. owhh..dah 2 tahun..deqla tahun ni masok 3 tahun...huhu...sweetnyeee mieza dgn hubby... moga kekal bahagia hingga ku syurga... ;)

    psstt.. deqla nak!! haha

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah 2 tahun moga bahagia hingga syurga :)

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun perkahwinan yg tahun kedua.... walaupun dah lepas.. ehehehehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, dah masuk tahun ke2..semoga berkekalan untuk tahun2 seterusnya dan ke jannah...aminn :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah! semoga bahagia hingga ke syurga. Ameen.

    RinganTangan.com

    ReplyDelete
  10. Sebaknya yunk...bila dengar lagu blog kamu ni... T_T

    ReplyDelete
  11. semoga berkekalan dan bahagia selamanyaa.. amin~~ :)

    ReplyDelete