Bag Of Love : Unboxing Tea Party!

by - 3:07:00 am


Siapa kat sini pernah dengar pasal Bag Of Love? Kalau tak pernah, meh Mieza bagitau. Untuk dapatkan Bag Of Love ni, kita kena langgan tau. Dengan langganan Bag Of Love ni, korang akan dapat a beautiful bag of 5 deluxe sample-size beauty products. Ha, best kan? Beauty products tu pula terdiri daripada rangkaian produk penjagaan rambut, kulit, badan, kuku, wangian hinggalah ke alat solek. Ohsem kan?

Paling best, korang akan dapat design beg dengan rangkaian produk yang berlainan setiap bulan! Tapi kenalah subscribe dulu. Jangan risau, korang boleh pilih nak subscribe untuk berapa bulan based on your budget macam dalam pic kat bawah ni.



See? Boleh pilih mana2 yang sesuai dengan bajet masing2. Nak tengok macamana dia punya packaging ? Okey, jom scroll down..!
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
Debut Bag : Mac 2013

Bag of April 2013!

Menarik kan? Weols are so lucky tau coz Bag Of Love ni baru je debut its first bag last month. So, it is still not too late for us to subscribe for the next design & different beauty products! Yeay! \^o^/

Ehemmm.. Ni yang paling best & I'm pretty sure everyone is waiting for this! Same goes to me! Weeee..! ^_^

The Unboxing Tea Party!

Venue : Delectable Su, Paradigm Mall
Date : 27 April 2013 (Sabtu)
Time : 11am-1pm | 2pm-4pm

The reason why Mieza nak sangat2 join this Unboxing Tea Party ialah :-

  • Ingin merasai sendiri keterujaan & pengalaman kejutan unboxing the Bag Of Love.
  • Ingin mendapat peluang mereview barangan kecantikan dari Bag Of Love.
  • Minat yang mendalam terhadap barangan kecantikan. 
  • Last but not least, of course nak berada di kalangan beauty bloggers yang hadir and berkenalan dengan lebih dekat dengan mereka (untung2 dapat tips2 kecantikan secara percuma! Hehe..) 



For More Details:-
Check Out Their Website at http://www.bag-of-love.com
or 
Visit Their Facebook : Bag Of Love



To Join!
Click Here --> THE BUTTERFLY PROJECT and go to GIVEAWAY!



**All Pictures Credit To Bag Of Love**



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. keren sob,,,,postingan yang sangat bermanfaat,,, kunjung balik ya

    ReplyDelete
  2. rajinnyer miza..bagus2..hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pun pasal ni. kesian. heheh..

    ReplyDelete
  4. Eh, comel la bag yang untuk bulan April tu! I like... ^_^*

    ReplyDelete
  5. Wah...menarik nih. Thanks for the info dear.

    ReplyDelete
  6. sangat menarik !! comelnya bags tuh !!

    ReplyDelete
  7. thanks Permaisuri Chomel for blogging about this!!! :))

    ReplyDelete