Cotton Candy Romantic Sangat..

by - 10:00:00 am


Semalam bw ke blog kawan2 terjumpalah satu kuiz ni kat blog SOLEHAH SHAMSUDDIN. Kuiz pasal Enchanteur : What kind Of Romantic Are You? Rasa macam best jer. So, Mieza pun sajela suka2 jawab kuiz tu. Suka kuiz ni bukan sebab apa, gambar2 dia comey2 sangat.. Hikhik!

And the result is ............. You Are A Cotton-Candy Romantic! Haha! Romantik sangat..! Terasa comel pun ada.. Lalalalalala~~

Okla, just for fun! Korang kalau nak cuba boleh la ke Enchanteur Official Facebook kat SINI. Have fun! Bye! ^_^



You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum mieza, bestnya. awak tak join sekali kuiz tu? hehehe

    ReplyDelete
  2. romantic sweet2 gitu. huhu.. tak sempat cuba lagi. ;)

    ReplyDelete
  3. amboii sempat yer cuba..hihi..ok la tu..

    ReplyDelete
  4. hmm,, hehehe.. romantik akk.. law adik rasanya.. kaku.. :P

    ReplyDelete