CPUV Pertama ZPC! ^__^

by - 2:30:00 pm


Alhamdulillah, akhirnya melekat juga CPUV kat blog picisan ni. Kalau diperhatikan dari tarikh iklan tu memang dah lama sangat dah kan? Especially yang fisrt sekali kat bawah tu. November 2012 ? Ish2, kenapa sebelum2 ni tak pernah nampak pun CPUV ni?

Paling terbaru bulan lepas. Masa tu Mieza memang tak aktif berblog sebab masih dalam tempoh berkursus.  *Dalam tempoh berkursus ye, bukan tempoh berpantang* Tapi yang pelik kenapa selama ni tiap kali Mieza check akaun Nuffnang tak pernah ada pun CPUV campaigns ni? Hari2 kot login Nuffnang.. Credited pulak tu kan semua.. Ish2.. Sistem lambat update agaknya..


Tak kesahlah kan. Janji merasa juga nak ada CPUV.. Ihik2! Alhamdulillah.. Tak sia2 setia dengan kamu.. Terima kasih Nuffnang! ^__^


Bertambah semangat nak update blog! Psssst! Jangan lupa follow NuffnangX Mieza juga ye! ^_~



NOTE : Masih lagi tak percaya ni. Macam magik pulak rasa! Hehe..


You May Also Like

7 Silent Hunter's Footprints

  1. samalah MV pun dapat.,,,5 lagi..tapi semuanya credited

    ReplyDelete
  2. samalah MV pun dapat.,,,5 lagi..tapi semuanya credited

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... mieza setia , nuffnang pun setia la..=)

    ReplyDelete
  4. alah dah lama tak dapat cpuv. wuwuuuu. hihihi. tahniah ye dah boleh pegi sopink dah tu. kuikui.

    ReplyDelete