Craving For Meatball Abang Burn..

by - 3:33:00 pm


Hohoii !! Ko tengok tu uols. Mana tak mengidam haku dengan Meatball Abang Burn ni. Dah lama sebenarnya Mieza duk usha2 Burger Bakar Abang Burn ni. Sebelum ni duk uhsa Burger Bakar. Tetiba keluar pulak menu baru meatball ni. Kalau dapat makan lah ni, pergh! Kompem nanges..!

Antara menu yang buat iols mengidam sampai ke la..





Tang kambing tu takdela meliur sangat since Mieza memang tak makan kambing. Tapi kalau bagi kat incit chenta maunya dia tapau 2,3 ketul bawak balik. Hehe..

Tekak orang puasa cengginila uols. Semua benda duk mengidam. Tapi serius dah lama dah duk mengidam ngan Burger Bakar Abang Burn ni. Kat Ipoh ni memang ada burger bakar, tapi bukan Abang Burn punya jajahan. Sedap tu sedap la, tapi dah semua duk havoc cakap Burger Bakar Abang Burn ni paling terbaik, harus jugak nak try. 

Harap2 lepas ni Abang Burn luaskan jajahan ke Ipoh pulak ye.. Kompem tiap2 minggu haku duk bertenggek gi makan burger bakar & meatball kat sana.. Hehehehhokkk~~! ;p



Nak Tau Lebih Lanjut ? 
::
::
Sila Ke Website : http://www.abangburn.com/
atau 


You May Also Like

17 Shaklee Lovers Visit

  1. Perghhhh...terliur plak tgk meatball tu tu. ok, kat bangi ada, nnt bley terjah ☺☺

    ReplyDelete
  2. Amboiii, menggodanya makanan dia. :)

    ReplyDelete
  3. kena tggu kat ipoh ni nk mncuba gak lah :)

    ReplyDelete
  4. Gila gempar!! kat mana tempatnya ni???? rasa nak pergi makan malam ni juga.. ya Allah, nyummy!!!!!

    ReplyDelete
  5. huiii.. kita pun dah ikut mengidam ni.. cemana ni.. hehe..

    ReplyDelete
  6. psl abg burn ja skrg mmg trgin ni..hiih

    ReplyDelete
  7. tgk nama pun dah sesuai.. burn-bakar.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Pergh tangkap leleh tengok menu Abg burn tu

    ReplyDelete
  9. burger abang burn memang terbaik!

    ReplyDelete
  10. ramai cakapo sedap tu kak burga abg burn..nia pom pandai promotion...dah banyak bukak cawangan sekarang..huhu:)

    kina x pernah try lagi...tahun nie tak makan burger lagi..:)

    ReplyDelete
  11. tgk pon tliur... fuhh.harap jauh je..klo dop lma dh terjoh ni

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum mieza, terliur kita. hahahhaa nak meatball! nak cheese! nak burger! heeee

    ReplyDelete