First Cheque From Churp2! ^_^

by - 1:15:00 pm


Alhamdulillah, merasa juga income dari Churp2. My first check from Churp2 ni tau. Sampai dah lama dah sebenarnya. Dalam 2 minggu lepas kalau tak silap. Tapi lupa nak update. Total takde la banyak mana, tapi bolehla buat rewards diri sendiri untuk subscribe Bag Of Love! Hehe.. 

Lepas ni tunggu Nuffnang pulak. Even still cam lambat lagi tapi takpe, sikit2 lama2 jadi bukit. Blind pun dah boleh cashout. Hoyeah2! Says bakal menyusul untuk 2nd cashout.. Rezeki berblog. Syukur apa adanya.. =) 


You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. wahh . bestnya... semuaduit sedang menanti.. Nurrul satu pun tak pernah lagi.. huhu :[

    ReplyDelete
  2. murah rezeki la ni...ada je payment yang masuk, saper nak bagi kan...pastu, jangan lupa nak belanja kengkawan pulak, ahaha...

    ReplyDelete
  3. bestnyeeeeeeee die.hihihi.

    kite ade nuffnang je. churp2 tade sebab pernah buat tapi biar camtu je. malas pulak nak usha. haha. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah...bestnyee... ramai kot dpt income dr blogger..deqla ni haha.. entah laa...

    ReplyDelete
  5. salam rosmiza...sorry nk tnye churp2 tu ape sbnrye..bru harini sy perasan da 2 org update psl dpt check dr churp2...;)

    ReplyDelete
  6. wahh boleh belanja la. chic na dulu ada buat tp dah stop sbb tak larat nak tukar2 iklan. huhu..

    ReplyDelete
  7. wah tahniah..amy duk tunggu cek ke 5 dr nuffnang..walaupun amount rm50 je..heheheheeh..

    ReplyDelete
  8. dah cash out tu, bolehlah belanja titew...ihiks

    ReplyDelete
  9. dah cash out tu, bolehlah belanja titew...ihiks

    ReplyDelete
  10. apa kes semua blogger kat Malaysia hupdate pasal burger bakar nie. Dari FL, Yuyu dengan blog Nieza nie. Hahahaha. Nak try jugaklah nanti :)

    ReplyDelete