KFC Spicy Korean Crunch..

by - 8:30:00 am


Mempersembahkan KFC Spicy Korean Crunch! Antara menu baru di KFC Colonel. Dari apa yang diperkatakan, pedasnya memang boleh buat tercabut rambut. Tapi for me, biasa2 je kot. Tak pedas pun. Huhu..


Ni semua hasil penangan iklan di tv dan review dari rakan2. Tak nak ketinggalan kononnya. Haruslah nak cuba kan? Makanya, mintak incit chenta belikan. Mieza tak kata tak sedap tau. Okla jugak rasa dia cuma tang spicy tu macam terpedaya jer.. Tang mana spicynya? 


NOTE : Sebut pasal Korean food, tetiba nak makan bibimbap pulak. Haih~! -.-'



You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. Dah makan. Sedap. Tapi tak der lah pedas sgt.

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak mkn kfc.. Ary ahad rituh Teacher Fatimah ajak nak belanja sebb tgok2 kan budak netball dia.. tapi kita pulak malu.. tak pergilah..
    law tidak dapat merasa nieh.. :(

    ReplyDelete
  3. wahh dah try nmpk..deqla lom try lagi ni..sedap eh?

    ReplyDelete
  4. as salam,

    ala, baru nak try, dah jumpe 2 blogger yg "terpedaya" dgn ke'spicy'annya...hehe

    pepun, thanks berkongsi =)

    ReplyDelete
  5. Tau tak kite tengah teringin nak makan kfc. Wuwuuuuu :'(

    ReplyDelete
  6. lum try lagi. takut lak over pedas. kita ni jenis tak tahan pedas. hehe..

    ReplyDelete
  7. tak sedapla...manis je...orang korea kan pedas manis..macam kimchi...best lagi yang dulu..

    ReplyDelete
  8. tak sedapla...manis je...orang korea kan pedas manis..macam kimchi...best lagi yang dulu..

    ReplyDelete
  9. dah dpt makan... sedap... sedap... sedap... ^_^

    ReplyDelete