Mamam Time! ^_^

by - 10:00:00 am

Dalam entry sebelum ni Mieza cerita pasal Muay Thai kan? Well still trying to upload the video but the same problems occur. Error! What so ever! Yang penting perut perlu diisi.. Betul ke tidokkk? Haha!

Lepas jer tamat perlawanan persahabatan Muay Thai tu kitorang pegi menternak lemak di food court sebelah pulak. Sangatlah sehat kan? Dalam hati aku, macam tak berbaloi jer kome bersukan bagai. Abis bersukan terus pi menyantap. Tengah malam buta pulok tu. Ermm..

Tapi demi kecintaan terhadap makanan dan kasih sayang yang tak berbelah bagi terhadap perut masing2,  maka pejam mata jelah menapak ke food court. Ngahahahaha! Haku tak makan lagi kot woiii..! Gara2 over excited nak tengok Muay Thai sampai lupa nak makan sebelum keluar. Parah! -.-'
Menu hamba! Apa ke nama ntah, lupa dah. Yang ingat hotplate jer. Haha! Nampak tak permainan dia? Perut punya pasal, sampai nama apa menu yang haku order pun lupa. Nak tangkap gambar pun lupa. Dah siap ngap sampai dah nak abis baru teringat nak snap gambar. Maka, inilah hasilnya! Tinggal sejemput nasik ditemani beberapa ketul daging jer. Yang sedap hanyalah nasik & dagingnya. Selain dari tu sumpah tak sedap. Tapi sebab lapor tak hengat, licin jugak haku balun.. Lalalala~~
Yong tau fu! Order banyak2, makan ramai2! Pun  takde la sedap mana, tapi licin jugok kitorang bedal. Haha! Nafsu makan katanya.. Beh~~~  -_-#

Psttt! Kalau korang perasan, sebelah hotplate iols tu ada 2 gelas teh o ais asam boi! Tamak sangat! Ngahahahahaha! Sekian entri makan situ sana sini.. Lama kan tak buat entri makan2 ni? Next will be makan2 lagi.. I love makan! \^o^/



You May Also Like

13 Silent Hunter's Footprints

  1. ohooo...tergoda tgk makanan dah nie....

    ReplyDelete
  2. demi kecintaan & kasih sayang yang tak berbelah bagi terhadap perut deqla ni, deqla x sggp nk tgk gmbr2 makanan tu smua tau.. kesian perot ku...uwaaaaaa

    ReplyDelete
  3. menternk lemak la sgt.. :)untung la bdn xleh smpn lemak.. kite2 yg kt sni dh la kne diet, ph2 nk ber'Insanity2' bagai.. hahaha

    ReplyDelete
  4. menternk lemak la sgt.. :)untung la bdn xleh smpn lemak.. kite2 yg kt sni dh la kne diet, ph2 nk ber'Insanity2' bagai.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Selamat Sore Sobat, Numpang berteduh diluar hujan soalnya..

    Keren juga konten Blog mu sobat..

    izin baca-baca ya..

    Jangan Lupa Koment Ke Blog Sederhana saya...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...sedapnya rojak petis tu melelh air liur tengok...:)

    ReplyDelete
  7. tak guna buat entri ni klu x ajk..
    kihkih

    ReplyDelete
  8. mengamcam !!! sedapnya..... kesian kita dapat tegok gambar ajee.. :(

    ReplyDelete
  9. makan kalo x besaq ok lah miza..kang mkn besaq mkn lg besaq adoiii pening2..hehehe
    nmpk hit plate tu mcm sedap :)

    ReplyDelete
  10. lame dh tak mkn yong tau foo. sedapnyeee, kecur air liur tgk. :)

    ReplyDelete