Muay Thai ? Ada Berani ??

by - 9:00:00 am


Ni cerita Jumaat 2 minggu lepas. Haha! Kalau boleh basi, dah lama basi kot. Tapi apa ada hal? Tengah berkelapangan ni, baik dikongsi. Siapa kat sini tau pasal Muay Thai? Or ada siapa2 yang memang join akdemi Muay Thai kat mana2? Seperti biasa, tempek muka tuan blog sebesar2 alam dulu. Bhahaha!

Last 2 weeks, Mieza ikut incit chenta pegi tengok perlawanan persahabatan Muay Thai. Selalu tengok kat tv jer, tak pernah lagi tengok secara life. Teringin jugak nak tengok life kan. Hehe.. Sampai2 kat sana, takde orang lagi. Over excited ko weols, terawal pulak sampai. Ngeeee~~
Tapi no hal. Lepak2 dulu tengok budak2 dorang training, camwhore macam budak jakun sejenak, lepas tu menyibuk join dorang menyembang. Haha! Dalam 9.30 pm macam tu baru la perlawanan start. Duh, dasyat jugak ekk.. Bila dorang suh incit chenta haku masuk ring, haku pulak yang kecut. Terus bagi hint kat incit chenta, jangan naik! Mau tak kecut hoi..! Yang kat dalam ring tu bekas champion Muay Thai kebangsaan bro! Laki haku tu ilmu di dada pun belum cukup lagi.. Baik jangan cari nahas..

Perlawanan awal2 tu suam2 kuku jer coz ramai budak baru. Macam kurang umph sikt. Boleh pulak umph2 kan? Apa ko ingat ni teh boh? Ada umph takde umph? Ahaks! Masuk yang last tu baru la gempaq. Yang berdiri sebelah kanan yang pakai short pendek warna kelabu & singlet kaler itam tu la bekas champion. Orang kata badan dia dah keras macam besi. Hari2 kot training. Siapa2 yang sparing dengan dia memang kesakitan la jawabnya. Nampak kecik je kan? Tapi pergh! Memang hebak ah! Yang lawan dia tu pulak jurulatih incit chenta & the geng. Boleh tahan gak ko dia buat tendangan yang terbang2  pusing2 tu. Apa ke nama ntah jenis tendangan macam tu.

Sebenarnya ada rakam video tau. Tapi macam berat sangat pulak nak upload. Asyik error jer.. Huhu.. Nampak gaya takde rezeki ler korang nak tengok. Takpe2, next time Mieza try upload lagi k!



NOTE : Amacam? Ada berani nak join Muay Thai?
  


You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. wah wah ni buat teringin nak nengok ni...=D

    ReplyDelete
  2. ehh ingatkan mieza yg masok...hahahaha... lebih suka tgk wresling lagi dari muay thai..perghh nk yg ganaz2 je.. kahkah!

    ReplyDelete
  3. pehh,, join skali ke?? ahhaha hebat demo,,

    ReplyDelete
  4. mya xde lah suka sgt muay thai ni,..amek tau pun sbb kwn ada bukak gym muaythai.... hehe

    ReplyDelete
  5. wahh !! akak berani ehh pergi.. tak takoi kena tomoi ke ? ? hehehe :P

    ReplyDelete