Orang Ada KEEK Aku Pun Nak Ada Gak Oii..! Haha..!

by - 2:44:00 am


KEEK ? Apa kebenda tu ? Ha, ko uols.. Cenggitulah masa mula2 Mieza dengar pasal KEEK ni.. Nampak sangat ko haku ketinggalan zaman.. Katak bawah tempurung sangat kan? Seddeyyy..

Pastu bila dah semua orang duk KEEK sana KEEK sini terus iols gi terjah laman KEEK jugak kan.. Kepochi sangat ko haku.. Ngahaha! Tak menahan, laju2 gi sign up macam dah tau jer cemana gaya nak guna KEEK ni.. Walhal naharom satu benda pun haku tak tau.. Nampak tak gelojoh tak gelojohnya haku.. Taknak dicop katak lagi katanya.. Haruslah bertindak pantas tak gitu..? Ahaks!

Baru sign up ea, belum ado apa2 video lagi yang Mieza upload.. Tak reti pun.. Nak kena study dulu selok belok KEEK ni.. Lepas ni dah terer muntahlah korang tengok video iols.. Bhahaha! Janji iols ado KEEK.. Boleh gak buat modal kot2 orang tanya, "Mieza, ko ada KEEK tak?".. Sekurang2nya boleh cakap ada kan walaupun.........~~

Akhir kata, jangan lupa follow my KEEK yep! Bajet retis sangattttt ko Mieza... Ngaaaahaha..! --> FOLLOW

Kbai! ^_~



You May Also Like

9 Shaklee Lovers Visit

  1. hehehe..ika tak tergerak hati lg nak buat keek. one day kot ika akan buat jugak.

    ReplyDelete
  2. laa.. apa ni? 1st time baru tau... haha

    ReplyDelete
  3. mya pun tempurung jugak hahaha...mya xde keek tau pun pas vid anak tomok tu hahaha biasa dier ni....

    ReplyDelete
  4. baru tau gak ni.hee~

    jom join contest ini :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. Ada gak hi hi hi... Bajet retis la katakan..muahaha

    ReplyDelete
  6. rajinnya awak. kita dah tak terfollow dah benda2 alah ni. hihi..

    ReplyDelete
  7. Kita tau dh KEEK......tp lom signup je lg heheheeee

    ReplyDelete
  8. hahhahaha kite ade stegeram je.
    bile dah orang sibuk2 keek pulak adoii malas la nak join. kekeke.

    ReplyDelete
  9. tengah cari2 blogger yang ada keek.. hehe hana follow keek ye :)

    ReplyDelete