Penghargaan Buat Pengomen Tegar ZPC! ^_^

by - 11:38:00 am


Assalamualaikum & selamat pagi semua! Sebelum ni Mieza ada mention akan bagi hadiah kepada 5 orang pembaca bertuah di blog Mieza ni kan? [Klik Untuk Baca] Empat daripadanya dah dipilih oleh mr. random.org [Klik Untuk Baca]. Seorang lagi special sikit sebab tak perlu cabut undi. Yang ni Mieza sendiri yang pilih. Kenapa? Rasanya gambar di atas dah tolong jawab bagi pihak Mieza. ^_^

Kalau dilihat pada ranking 'Pengkritik Abad Ini' tu, Wanieys a.k.a IbuQalief yang berada di kedudukan paling atas. Deqla Manjew berada dikedudukan kedua & ketiga. Kenapa ada 2 ranking untuk Deqla? Okay, yang first tu sebelum Deqla upgrade ke Google+ & yang second tu lepas dah diupgrade ke Google+. So, bila dicampur kedua-duanya, jumlah komen Deqla Manjew ialah 75!  


Bukti yang Deqla ni sangat2 rajin mengomen di blog ni... Semua ni pada hari yang sama iaitu hari ni! Rajin kan? Apa yang buat Mieza terharu, semua yang rajin melawat & tinggalkan komen di blog ni semuanya ikhlas2 belaka tanpa mengharapkan apa2 balasan seperti hadiah & penghargaan. Itulah yang buat Mieza sayang kat diorang semua ni. 

Kepada Deqla, please PM me ur details coz I have something for you sebagai tanda penghargaan dari blog Zon Permaisuri Chomel! ^__^

Send Me Ur Details As Follow :-

NAMA PENUH :

ALAMAT :
NO. H/P :

Emailkan ke rosmizaali@gmail.com atau direct PM me at 019-5327438! ^_^


NOTE : Kepada semua yang berada dalam list 'Pengkritik Abad Ini' jangan berkecil hati ye! Mieza sangat2 hargai kunjungan dan komen korang semua. Next time Mieza sediakan hadiah untuk Top 5 pulak. Insha Allah..



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. wah!!! tahniah!! :D
    tumpang gembira

    ReplyDelete
  2. Alolo..best dapat penghargaan nie..hihi..tahniah untuk deqla..


    belog cik akak pon rajin juga dia komen :)

    ReplyDelete
  3. ehh utk deqla ke?? alahaiii terharunye... thanks syg... hihi.. x sgka ada rezeki...betul tu, deqla x hrp apa2 blsn pun... seronok dpt kwn2 mcm mieza dan yg lain2..tu pun dah cukup bahagia tau.. =)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ros...tahniah2 buat deqla...;)

    ReplyDelete
  5. wahh beznya tahniah buat deqla!!!!

    ReplyDelete
  6. alahhhhhhh kite dah lama tak bace blog. hihihi. ok tahniah kepada semua yang berjaya. hish jeles ni. hihihi

    ReplyDelete
  7. wahhh rajinnya deqla. tahniah.. baik hati sungguh mieza. ;)

    ReplyDelete
  8. hihi.. dah buat entri penghrgaan.. maaf jika ada kekurangan...

    ReplyDelete