Secawan Neslo Panas..

by - 7:09:00 pm

Pergh! Hujan boleh tahan lebat 2,3 hari ni. Alhamdulillah, rahmat Tuhan.. Hujan2 macam ni layan blog syok jugak. Ditemani pulak dengan secawan Neslo panas.. Asikkkkkk! ^_^

Dah lama tak blogwalk ke blog kawan2. Bukan malas tau, jangan salah paham pulak ea kawan2. Tapi biasalah, banyak urusan nak kena handle. Sejak mula terlibat sepenuhnya dengan Rafhanah Trading ni, masa lapang tu dah makin berkurangan. Blogshop pun dah tak sempat nak update. Huhu.. But insha Allah, ada update terbaru nanti.. Keep on track ye semua! ^_~

Alhamdulillah, business semakin stabil. Semua ni rezeki yang Allah ta'ala bagi. Hope satu hari nanti kami berjaya menjadi salah satu syarikat bumiputera yang maju dan disegani ramai. Insha Allah. Janji Allah itu pasti. Yang penting usaha + doa + tawakal.. ^_^

Jemput minum! Amik secawan sorang ye.. Jangan rebut2.. =)


NOTE : BELIEVE & NEVER LOSE HOPE! ^___^



You May Also Like

11 Silent Hunter's Footprints

  1. amboii sedapnyerrr..tp kt muadzam ni xhujan pn.. mieza buat biz ape? linda tgh nk jenjalan kt blogshop mieza ni kjp ;p

    ReplyDelete
  2. meh sini secawan..hihi..
    Alhamdulillah..moga business Permaisuri comel berjya..amin ~_^

    ReplyDelete
  3. mya dok umah mak 3 hari ni kat serendah ya alah panas benor,,,,,,,hujan nk turun bkn men payah lg......huuuu

    ReplyDelete
  4. ya Allah, sedapnyaaa neslo!!!! ishhhh sy suka sgt neslo panas minum time2 malam cenggini...

    ReplyDelete
  5. sedapnya.. minum panas2 time hujan nie.. Auummm !! :)

    dapat tengokk ajee.. :

    ReplyDelete
  6. Sekarang jam dah pukul 1 pagi masa nak komen ni... Pehhh terasa nak neslo... tapi nescafe x ade dan milo pon x ade... last2 buat teh o panas... jadi lah... :)

    Update stock baru: Kain Pasang Terkini

    ReplyDelete
  7. Just nak baca post yang ade gambar air yang sedap ini...

    RM1000 ringgit untuk blogger!: Blogger Malaysia

    ReplyDelete
  8. kita minum dulooooo :)
    miza sihat? lama x singgah sini

    ReplyDelete
  9. em... sedap je nampak neslo tu.. hihi

    ReplyDelete
  10. CiM kurenggg skit nes ni, milo okay. tp kalau pekene 'pilo' okay gak erkkkk....

    ReplyDelete
  11. suka gak neslo... tp jrg2 la minum....pitam nnti kalo slalu... sbb x leh minum nescafe sgt... huhu

    ReplyDelete