Selamat Makan Tengahari! ^_^

by - 1:00:00 pm


Dah masuk waktu makan tengahari dah ni. Semua dah makan ke? Ni bukan lauk hari ni ye.. Minggu lepas punya. Haha! Semua cerita basi jer haku nih. Ha, kalau yang ni if ada lagi hari ni dah kompem2 basi. Telur dadar tu dah jadi menu wajib kat umah ni. Kalau takde, mesti bising incit chenta duk mencari telur dadar. 

Hari2 makan telur. Muka pun dah rupa telur. Tak lama lagi boleh join keluargaYokies! Haha! Budak2 zaman sekarang mana tau citer katun Yokies ni. Zaman2 den yo tau.. 

Kamilah Keluarga Yokies! 


NOTE : Rindu zaman kecik2 dulu.. Time makan, makan.. Tak payah penin2 nak pikir nak masak lauk apa bagai.. Huhu~~


You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. sedap menu... telor dadar kan mmg wajib ada kalo masak utk hubby deqla tau.. hihi...

    ReplyDelete
  2. Kan. Skang ni hari2 pening tak tau nak masak apa.

    ReplyDelete
  3. Miza.. Mealshake tu mmg untuk semua golongan.. Kanak kanak hingga dewasa... Bermnat leh hubungi 019-2481068

    ReplyDelete
  4. Kite nak reply kat sini. Thank you miza. Mase bace komen org before miza tadi kite down gile. Sedih sangat. Salah ke kite x ready lg? Kite bkn xnak kawen just blim sedia je. Bile bace komen miza panjabg lebar baru senyum. Wuwuuu. Kite sedih sangat :(((

    ReplyDelete
  5. telur memang la sedap.. umppphhhh.. ;)

    ReplyDelete