Thursday Plantation Tea Tree Dry Skin Relief Untuk 4 Pembaca Bertuah Blog ZPC! ^_^

by - 10:00:00 am


Assalamualaikum semua! Hari minggu macam ni buat apa je la korang? Mieza macam biasalah, hujung minggu ke tak hujung minggu ke tanggungjawab sebagai surirumah tetap kena buat macam biasa. Mana ada istilah cuti. Huhu.. -.-'

Okay, seperti yang Mieza janjikan, Mieza ada 5 hadiah untuk diberikan kepada 5 pembaca bertuah blog Zon Permaisuri Chomel ni. Tapi untuk kali ni cuma ada 4 tube Thursday Plantation Tea Tree Dry Skin Relief (200ml) untuk 4 orang yang bertuah. Another 1 special sikit. Coz Mieza nak bagi kepada seseorang yang special jugak! *Tak perlu cabut2 undi untuk beliau ;-)* 


Siapa dia? Jeng3! Next entry Mieza bagitau k!


So, kepada sesiapa yang berminat nak hadiah istimewa ni silalah tinggalkan komen korang. Mieza bagi masa untuk korang tinggalkan komen sampai esok je tau! Tak ada limit penyertaan ye coz ni bukan GA. Sekadar nak berkongsi rezeki dengan kawan2.. ^^,


Cara pemilihan mereka yang bertuah ialah melalui khidmat random.org. Nama pun pembaca bertuah kan? Hikhik! Semoga bertuah! ^__^



You May Also Like

15 Silent Hunter's Footprints

  1. saya nak!!!
    eyradzuhairah
    http://eyradzuhairah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. semoga saya bertuah. kekeke.. boleh gitu? ;)

    ReplyDelete
  3. nak cuba. mana tahu ada rezeki :)

    ReplyDelete
  4. waaaa..sis,saya nak tea tree dry skin relief 200 ml...harap2 dapat jadi org bertuah yaa sis....

    ReplyDelete
  5. yEAY nak nak harap2 bella bertuah :)

    ReplyDelete
  6. yg ni sy xpernah lg guna, biasanya sy pakai yg dry skin lotion nivea punya..

    ReplyDelete
  7. Thursday Plantation tea Tree Dry Skin Relief...

    first time tgok n dgr produk nie...sebelum nie mmg xpnh dgr pun produk nie..mintak2 sye lah pembace yg bertuah tu ae...

    ReplyDelete
  8. Pernah tgk kwn guna tp blm cuba lg..slalu guna lotion syahirah je...
    http://www.wadahberbicara.my/

    ReplyDelete
  9. saya nak
    http://iu-hazirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Produk dr Australia eh ni? Rasanya lah. Nak nak! :)

    ReplyDelete
  11. sempat lagi kan join ni..Teringin juga mencuba produk ni.Kalau dapat untunglah sy :) terima kasih.

    ReplyDelete
  12. owhh.. ni yg deqla x smpt komen tu... uwaaaa... sedehnyee...sobs...

    ReplyDelete