Pertanyaan Dari WeeClicks..

by - 3:51:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Pertanyaan Dari WeeClicks | Siapa ada dapat emel dari WeeClicks macam ni? Atau ada sesiapa yang pernah pasang iklan WeeClicks ni di blog? Mieza tak berapa tahu sangat pasal WeeClicks ni. Risau kalau pasang nanti kang habis kacau status gliteratti Nuffnang. Huhu..


So, kepada sesiapa yang ada pengalaman dengan WeeClicks ni mohon bagi pandangan sikit boleh? Contohnya, kelebihan memasang iklan WeeClicks di blog. Adakah ianya salah satu musuh Nuffnang? Kalau kita pasang iklan WeeClicks di blog yang kita dah daftar dengan Nuffnang, adakah ia akan mengganggu status kita di Nuffnang?


Patut ke Mieza letak iklan dari WeeClicks ni kat blog? Owh! Dilema! Tolong kawan2..



NOTE : Kalau Advertlerts dah tentu2 musuh Nuffnang kan? Kalau WeeClicks? 



You May Also Like

14 Silent Hunter's Footprints

  1. Assalamualaikum yanggg. sheila pun pernah dapat, tapi bukan weeclicks ni. heee taktahu nak bagi pendapat apa. hehehhehehe :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yanggg. sheila pun pernah dapat, tapi bukan weeclicks ni. heee taktahu nak bagi pendapat apa. hehehhehehe :)

    ReplyDelete
  3. rasanya... pernah terbaca yang ianya mengganggu juga...tapi x ingat pulak kat mana...

    ReplyDelete
  4. iklan apa pulak ni..alahaii.. mcm2... deqla xtau pun.. hihi...

    ReplyDelete
  5. Tinggi juga bayaran tu. Bestnya. Murah rejeki.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum yangg. sheila baru check email. memang sheila ada terima gak daripada weeclicks ni. hehehe tapi sheila on je sebab sheila takda join nuffnang atau yang lain2 :)

    ReplyDelete
  7. ada tengok iklan u pasal ronaldo nak dtg malaysia buat cendol vendor :D lawak sangat :D hehe

    ReplyDelete
  8. rsanya akan dikira curang dgn nuffang kot..x pasti plak..

    ReplyDelete
  9. Hmm ,takpelah kak Mieza.. setia padayg satu iaitu Nuffnang !! Nanti dymerajuk payah nanti.. semua tak dapat.. :)

    ReplyDelete
  10. oo sama mcm nuffnang gk erk?

    ReplyDelete
  11. baru tahu wujudnya ni..hee..ape2 pun tahniah dapat offer :)

    ReplyDelete
  12. Hmm not bad offer dia..tapi tak boleh adviselah mieza coz tak ada experience untuk this one..

    ReplyDelete
  13. kalau ok ape salahnya mieza.

    ReplyDelete
  14. akak baru dapat msg dr weeclick ni... n akak mintak maklum balas semula dr mereka... xtau lah jugak ni nak terima ke tak.. tpi nuffnang dah tarik status gliterrati akak... huhu xtau sebab... ni yang rasa cam nak curang je ni..:)

    ReplyDelete