Project C Blogbuster Campaign

by - 8:51:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Alhamdulillah, video submission untuk kempen blogbuster kedua dari Nuffnang dah approved! Apa itu project C? Entah, Mieza pun tak tahu sebenarnya. That's why la dia suruh teka kan? Suka jiwa je aku kata Christiano Ronaldo nak buka gerai cendol kat Malaysia.. Ngahahaha!

Korang kalau nak menang hadiah inovatif bernilai RM100,000 pergilah pakat teka ramai-ramai. Mana ler tau, ada rezeki kan.. Okaylah, sekarang ni dah ada dua blogbuster campaign yang sedang berlegar-legar di blog Mieza ni. First, Acer Hybrid Ultrabook. Mieza rasa campaign tu keluar kejap je kan? Sekali dua lepas tu senyap terus.. Huhuhu.. Takpelah..

Untuk campaign Project C ni, ianya akan berlangsung selama lebih kurang 2 minggu iaitu bermula 29 MEI 2013 hinggalah 13 JUN 2013 ye. So, kalau korang ternampak campaign ni keluar di ruangan 'Penaja Blog' tu, sudi-sudilah klik ye.. Jangan gelak sudah. Kehkehkeh!

 A sneak peek of the video campaign..



NOTE : Rafhanah De' Blogshop pun dapat lamaran dari dua campain yang sama tapi tak sempat nak buat video.. Huhu~~



You May Also Like

11 Shaklee Lovers Visit

  1. tahniah. Mieya pon dapat jugak. Alhamdulillah, rezeki

    ReplyDelete
  2. thniah sis..syu pon dpt jgk utk projek c nie..nk tgk video, silalah ke blog syu..hehe..

    ReplyDelete
  3. Ramai tau blogger tetiba hilang campaign dari blog...blog syu bertuah still ade je.. T.T

    ReplyDelete
  4. bestnya.. Nurrul tak sempat nak buat video.. sob2..

    ReplyDelete
  5. adus beznya mm pndai bab2 ni..ayu xpndai ..haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah... cantik blog... Jom follow blog saya ye... http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tahniah mieza..amboii mieza berlakon ke tu..? hikhik.. ada gaya la.. =)

    ReplyDelete
  8. tp kelakar la mieza dok tenong word project c tu sambil pegang dinding..hahhaha. opss.. tergelakk pulakk... ;p

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat..tahniah.semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  10. woww bestnya kalo menang. huhu..

    ReplyDelete
  11. Tahniah. Tak buat pon sbb tak tau nak buat mcm mana...huhuhu...

    ReplyDelete