Selamat Hari Guru!

by - 9:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Credit To : Fiz Graphic 

Entri ni khas untuk semua yang bergelar pendidik di Malaysia terutamanya buat cikgu2 dan pensyarah2 Mieza dari Mieza tadika sampailah ke universiti. Tak ketinggalan juga buat fasilitator2 Coach 2 Success sepanjang mengikuti program GCAP. *Ada yang minta share pengalaman sepanjang mengikuti program ni. Insha Allah, ada masa Mieza akan kongsikan* 

Buat guru agama Mieza iaitu Allahyarham Pak Teh, hanya doa dan al-fatihah yang dapat dihadiahkan. Semoga roh mu tenang di sana dan semoga Allah swt menempatkan beliau di kalangan para sahabat yang solihin. Banyak yang Mieza belajar dari allahyarham. Banyak lagi yang Mieza nak belajar & nak tau.. Namun, Allah swt lebih menyayangi beliau. Di kesempatan ini, Mieza mohon jasa baik semua agar sama2 sedekahkan al-fatihah buat allhyarham. Terima kasih..

Ucapan istimewa ini juga Mieza tujukan buat sepupu kesayangan Mieza merangkap sahabat baik susah senang suka duka dari kecik sampai lah sekarang, Achique. Selamat Hari Guru! Semoga perjalanan hidup ko sentiasa dilimpahi kebahagiaan dan rahmat dariNya. Dan semoga menjadi seorang pendidik yang cemerlang dan disanjungi semua! Semoga cepat2 bertemu jodoh juga! Hikhik! Sayang ko ketat2.. Hari tu jumpa kejap jer.. Tak puas lagi nak spend time together.. Huhu~~ 

Apa pun terimalah hadiah tak seberapa dari aku ni. Tahun lepas pun aku dedicate lagu yang sama jugak.  Kahkahkah! Bajet nak m****s sepupu ko ni kan? Yela2, tahun ni extra lagi satu lagu.. Ceh, macam suara sedap sangat.. Puiii..!!








NOTE : Erks, sakit pulak telinga dengor.. Mohon jangan tampor muka teman.. Huhu!~



You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. Al-Fatihah.. semoga arwah ditempatkan di tempat orang-orang yang beriman dan beramal soleh kepadaNYA. amin..

    ReplyDelete
  2. selamat hari guru, miza. al-fatihah buat arwah pak teh...

    ReplyDelete
  3. slmt hari guru.. terutama kepada mak abah..depa yg mula2 ajar kt mcm mana nak hidupkan..hihi

    ReplyDelete
  4. sepupu mieza nak sama muka mieza dah... hihi.. Al-fatihah buat arwah cikgu Mieza.. dan selamat hari guru buat sepupu mieza tu ye...!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Guru !! :D

    Al-fatihah vuatcikgu kak Mieza.. jasa cikgu memang tak boleh dilupakan.. :)

    ReplyDelete