Alhamdulillah, Dah Selamat Sampai..! ^_^

by - 7:53:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Alhamdulillah, dapat juga balik kampung & jumpa adik beradik, sepupu sepapat baru-baru ni. Seronok bila dah lama tak jumpa. Macam-macam yang nak diceritakan. Tapi masa 4 hari tu rasa macam pendek sangat jer pulak. Tak puas lagi luang masa dengan family di Terengganu. Sobs! T_T

Okay, stop the emosional.. Sekarang kita chillax pulak! ^_^

Balik kampung hari tu sebab ada kenduri kahwin sepupu Mieza. Tapi sekeping haram tak snap gambar. Haha! Masa tu pulak lah bateri camera nak kong. Malas nak cas, so no pic ye.. Hehehehehe.. Lagipun seronok sangat dapat berkumpul ramai-ramai satu family. Sampai nak pegang camera pun naik malas.. Kekekeke..~~


Baru sampai malam semalam di Ipoh. Tidur rumah MIL, pagi tadi baru balik rumah. So, nak update blog & blogwalking pun lemau-lemau lagi. Huhu.. Tapi sempat jugaklah ke 2,3 blog tadi. Yang mana belum nampak jejak Mieza kat blog diorang tu, tunggu ye.. Mieza mesti singgah punya.. ^_~


Okaylah, tu je nak update untuk hari ni. Nanti update lagi ye. Tata! ^_^



NOTE : Semoga terkena tempias.. Amin.. ^^,



You May Also Like

11 Silent Hunter's Footprints

  1. ooo takpe.. rehatlah dulu. tentu masih letih lagi tu...

    ReplyDelete
  2. comel jeee video akk kat banner nuffnang tu... hehehe

    sian akk, memahami perasaan akk tu.. ena pun, kalau dah habis cuti, mesti rse sebak sangat2 nak tinggalkan rumah.. huaaaaaa

    ReplyDelete
  3. biasa la tu.. kalo dah bersama family dan sedara mara mmg x puas.. bila nk tinggal tu berat je hati..

    ReplyDelete
  4. biasalah bila dah lama tak jumpa... masa yang panjang akan menjadi singkat..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mieza. slow2 kayuh babe :p

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Take your time.

    ReplyDelete
  7. nak balik jugak nak balik jugakkkkkkkkk. wuwuuuu.

    bulan pose ni nak balik makan mak masak. ish camne la nak kawen ni. hahaha

    ReplyDelete
  8. beznya mm balik kpg kt na tu ;-)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/06/kisah-jiran-yang-terlampau.html

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..syukur pjalanan y diberkati :)

    ReplyDelete