Bacaan Terkini IPU Di Seluruh Malaysia

by - 9:30:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

CLICK TO ENLARGE

Bacaan Terkini IPU Di Seluruh Malaysia | Bacaan Index Pencemaran Udara (IPU) hari ini telah mula menurun di kebanyakan kawasan di Malaysia. Kat atas ni adalah bacaan terkini IPU sehingga jam 6 pagi tadi. Faktor hujan yang turun di beberapa kawasan mungkin merupakan punca utama berlakunya penurunan bacaan IPU ini.

Alhamdulillah. Nampaknya masalah jerebu yang melanda negara kita ni akan kembali pulih tak lama lagi. Ramai yang update status di FB semalam yang bagitahu tempat mereka dah mula hujan. Kuasa Allah SWT. DIA mendengar dan mengetahui rintihan setiap makhlukNYA. Di saat bumi Malaysia ini meruncing dengan permasalahan jerebu yang makin membimbangkan, DIA turunkan hujan untuk membantu kita. Rasa terharu dengan kebesaranNYA bila baca status kawan2 yang menyatakan hujan mula turun di tempat-tempat mereka semalam..
NOTE : Buka tingkap pagi ni, suasana nampak makin baik. Kabut dah berkurang. Alhamdulillah. Semoga jerebu cepat-cepat berlalu.You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

 1. Hrnie ok skit sebab dah ujn semalam... harap2 akan bertambah baik lagi hrni..

  ReplyDelete
 2. nice sharing dear...moga2 masalah jerebu ni cepat pulih... alhamdulillah semalam hujan...hopefully, hari ni hujan lagi...

  ReplyDelete
 3. risau la kan..semalam ujan ipu oke sikit kot..sy xikut pon pkembangan jerebu ni

  ReplyDelete
 4. alhamdulillah kan dah banyak yg turun...;)

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah. Berkat hujan ptg smalam dgn hari ni, jerebua dah makin berkurang.

  ReplyDelete
 6. keciknye tulisan.. gigih buntangkan mata...hihi.. alhamdulillah, selyg pun hujan dah mula turun.. jerebu nmpk dah ok sikit.. hrp2 ok byk la kan lps ni... ;)

  ReplyDelete

Follow My IG