Cenderamata Sharing Is Caring Dari Blogger Sihatimerahjambu..

by - 11:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Cenderamata Sharing Is Caring Dari Blogger Sihatimerahjambu.. | Cenderemata kali ni Mieza terima dari seorang lagi blogger iaitu Azhafizah merangkap tuan empunya Blog Sihatimerahjambu. Mieza dapat hadiah ni pun sebab menang contest Sharing Is Caring yang Fiza anjurkan tak lama dulu..

Hehe.. Tak menahan statement tak lama dulu tu. Memang dah lama hadiah ni sampai sebenarnya. Tapi belum berkesempatan nak update. Alasssssan sangat kan? Huhu.. Apa-apa pun, jom kita tengok dulu apa yang Mieza dapat.


Dapat 4 keping mini kalendar dan keychain. Murah hati betul si Fiza ni tau. Masa umum pemenang tu dia tulis kat situ, dapat satu keychain & satu calendar.. Tapi extra pula dibaginya. Alhamdulillah, syukur sangat dapat kenal rakan-rakan blogger yang baik dan murah hati macam ni. Dulu dapat cenderemata dari Waniey, sekarang dapat dari Fiza pula. Semua kawan-kawan blogger yang Mieza kenal baik-baik belaka. Tak sia-sia menjerumuskan diri dalam dunia blogging ni.. =)

Cantik tulisan si Fiza ni tau.. 

By the way, terima kasih lagi sekali Fiza.. Akak suka sangat hadiah yang Fiza bagi ni. ^__^



***Jangan Lupa Tolong VOTE Mieza untuk hari ini! ^_~***
 


NOTE : Assignment tak siap lagi.. Bila nak start ni Mieza oiii??!



You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum mieza. bestnya dapat hadiah.. sheila pun suka join GA, best gila bila dapat parcel >________<

    ReplyDelete
  2. comel... tahniah dear.. murah rezeki... =)

    ReplyDelete
  3. memang cantikla tulisan dia nak dibandingkan dengan tulisan dkna macam cakar ayam :(

    ReplyDelete
  4. cantiklah hadiah tu. boleh pinjam 5 tahun??hehehe

    ReplyDelete
  5. kiutnya hadiah miza dapat. ;)

    ReplyDelete