Nuffnang : Earning Project C Pula Menyusul

by - 8:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg


Nuffnang : Earning Project C Pula Menyusul | Log In ke akaun Nuffnang seawal pagi tadi. Alhamdulillah, earning untuk satu lagi blogbuster campaign dah masuk. Kelmarin earning untuk campaign Acer Hybrid Ultrabook dah selamat dikreditkan ke akaun Nuffnang Mieza. Hari ni earning Project C pula menyusul. So, ada yang dah dapat jawapan untuk Project C tu? Tak sabar nak tau siapakah yang bakal membawa pulang hadiah inovatif bernilai RM100,000.. Woot woot! ^o^


Earning yang memberangsangkan.. Alhamdulillah.. =)

Memang berbaloi-baloi usaha Mieza buat video untuk kedua-dua campaign ni. Ini merupakan earning pertama Mieza dengan blogbuster campaign. Kira macam eksperimen la ni. Sebab tak pernah dapat dan tak tahu keberkesanan iklan sebegini. Kalau nak dibandingkan dengan CPC campaign memang jauh beza total earning yang kita boleh dapat. Untuk Acer Hybrid Ultrabook, tempoh kempen adalah dari 16 Mei hingga 11 Jun 2013. Untuk Project C pula kempen berlangsung bermula dari 23 Mei hingga 13 Jun 2013. Dalam tempoh lebih kurang 2 minggu untuk setiap campaign dah boleh dapat earning tinggi sebegini. Jadi, eksperimen ni Mieza boleh katakan success lah! ^_^

Total earning setakat ini.. 

Walaupun pernah dapat CPUV Campaign, tapi entah di mana silap earning 'zero'. Huhu! Apa pun, Mieza tetap gembira dan bersyukur dengan rezeki yang ada ni. Terima kasih Nuffnang atas peluang yang diberikan! Harap lepas ni pihak Nuffnang tak lupa offer Mieza untuk blogbuster campaign terbaru nanti.. Sponsored post pun boleh.. Kih kih kih..! ^_^


Jadi kepada mereka yang dapat peluang macam ni, ambil peluang tu. Cabar diri sendiri untuk sahut cabaran Nuffnang. Jangan kata tak pandai, tak reti, or tak tahu.. Semua tu boleh belajar. Mieza sendiri pun bermula dengan zero. Tapi Mieza belajar. Walaupun video yang terhasil tu tidaklah sehebat mana, tapi sekurang-kurangnya kita mencuba.. Boleh rujuk tips menarik earning ke blog untuk membantu anda menarik trafik dan minat syarikat pengiklanan ke blog anda!


Pssst! Rezeki tu datang dalam pelbagai bentuk. Contoh dengan Nuffnang, tak semestinya dalam bentuk wang tunai. Mungkin dalam bentuk produk kecantikan, mungkin juga dalam bentuk tiket wayang percuma, atau pun pakej percutian yang menarik. Jadi mendaftarlah dengan NUFFNANG! ^_~





NOTE : Syukur pada Allah SWT atas pemberian nikmat rezeki yang diberikan.. =)



You May Also Like

11 Shaklee Lovers Visit

  1. siyes yui tak pernh try mcm ni..hsl mmg gempak ni.

    ReplyDelete
  2. wahh mmg hebat lah mm..thniah tau..mmg byk tu bg ayu..hihi

    ReplyDelete
  3. wahh byk tu mieza.. berkat usaha gigih mieza buat iklan tu kan.. alhamdulillah... bila nk belanje deqla ni? haha

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah..nnt leh belanja hihihihi

    ReplyDelete
  5. alamak rugi tak join banyak gileeeee earning. hahaha. rugi rugi. wuwuuuu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah usaha buat video berhasil...tahniah

    ReplyDelete