Promosi Aidilfitri : Jom Cantik Di Hari Raya Dengan Set Kecantikan Shaklee!!!

by - 9:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Promosi Aidilfitri : Jom Cantik Di Hari Raya Dengan Set Kecantikan Shaklee!!! | Tak lama lagi dah nak raya. Nak raya mestilah nak cantik-cantik kan? Jangan baju jer nak cantik, kesihatan kulit kita pun kena jaga juga. Siapa nak dapatkan kulit yang sihat dan cantik tanpa kesan sampingan yang membahayakan sempena Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi ni, jom lah cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE!!!

SET KECANTIKAN SHAKLEE :

:: Vitamin B Complex ::
:: Vitamin C ::
:: Vitamin E ::

Vitamin B Complex :
Penting dalam kestabilan hormon kita. Kekurangan B complex dalam badan boleh membuatkan kita cepat letih, cepat marah atau moody, cemburu dan banyak lagi. Bila kita dalam keadaan hormon yang tidak stabil jerawat akan mudah terhasil.


Vitamin C :
Sangat penting dalam pembentukan kolagen. Pengambilan makanan yang tinggi kandungan Vitamin C membantu penghasilan kolagen dengan lebih baik.


Vitamin E :
Terkenal sebagai vitamin awet muda. Vitamin E juga melambatkan proses penuaan. Selain itu, Vitamin E juga membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dalam liang kulit. Vitamin E juga membantu mengurangkan kesan jeragat dan pigmentasi. Vitamin E sangat membantu mereka yang mempunyai masalah kulit yang berminyak.


Baju cantik, tudung cantik, kasut cantik +  KULIT YANG CANTIK, bertambah2 cantiklah anda di hari lebaran nanti!!! ^_^


....Apa2 masalah yang anda hadapi, just let me know. Insha Allah, Mieza akan bantu anda mendapatkan keperluan suplemen yang sepatutnya untuk anda tanpa sebarang kesan sampingan yang memudaratkan.. Jom cantik di hari raya! ^^,


Inbox atau SMS Mieza segera untuk dapatkan harga istimewa..!

SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak



You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. So far dh 2minggu akak makan produk nie dh dapat rasa kulit mcm smooth jer..hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. wahh promosi raya lagi tu..promote jgn x promote mieza.. hihi

    ReplyDelete
  3. Nanti ada rezeki lebih, nak try la Shaklee ni ^^

    ReplyDelete
  4. Mieza, sy pengguna shaklee tau. tp utk breastfeeding set jer. sekarang just ambik alfafa dan vita-lea jer..set utk breasfeeding dah stop dulu..memang setuju, product shaklee memang bagus..
    ^_^

    ReplyDelete