Switch 2 U Blogbuster Campaign

by - 5:34:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Switch 2 U Blogbuster Campaign | Satu lagi blogbuster campaign yang telah ditapis dan diluluskan oleh pihak Nuffnang. Alhamdulillah, bulan puasa. =)


Kempen ni akan berlangsung selama lebih kurang 20 hari iaitu bermula hari ini bersamaan 9 Julai 2013 sehinggalah 29 Julai 2013. Video kali ni Mieza buat sesimple yang mungkin sebab dah ketandusan idea plus last minit video making plus software yang dimuat turun hari tu dah tamat tempoh percubaan. Nak tak nak kena cari software lain. Gugugu~~


Ni pun selamat ada movie maker. Guna yang tu jelah. Jangan cari muka Mieza sebab kali ni kita tak ada bajet nak bayar pelakon tak bertauliah. Kahkahkah! Ada satu lagi blogbuster campaign yang ditawarkan, tapi sayangnya tak sempat nak submit video. Semalam deadline untuk submit video. Huhu..


Takpelah, kalau ada rezeki next time ada lah lagi tu. Hehehe.. So, pembaca yang baik budiman *skill bodek* kalau ternampak iklan Switch 2 U ni ringan-ringankanlah jari tolong klik ye.. Eheks! Mudah-mudahan murahlah rezeki mereka yang rajin tu. ^_~



NOTE : Selsema menyerang. Jangan demam sudah.. Huhu..







You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. nak tanya, macaman nak buat video tu ye? kalau ambil twrus dari hp then masuk ke nuff boleh ye?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..di approved jugak
    yumida pun sama..kempen satu tu x sempat nk join

    video tu hanya dipapr waktu tertentu je..hhmmm..macam payah gak
    beznye klo sentiasa ade..senang nak soh kwn2 tengok kannn

    ReplyDelete
  3. tahniah, terpilih. mieya pon dapat jugak !

    ReplyDelete
  4. tahniah2 :)

    selamat berpuasa Miza:)

    ReplyDelete
  5. AJU MOHIT
    -> Boleh guna movie maker. Just masuk gambar apa yang nak, then boleh edit2 nak guna efek transformation apa.. Tapi gambar tu edit la dulu. Kalau upload direct dari phone tu tak sure plak Mieza sebab dia ada format-format tertentu je yang diterima. Boleh gak rujuk tutorial macamana nak video kat internet.. =)

    ReplyDelete