[VIDEO] Selamat Hari Raya Yang Mencuit Hati

by - 9:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
[VIDEO] Selamat Hari Raya Yang Mencuit Hati | Mula-mula tengok video ni rasa nak tergelak pun ada. Tapi bila tengok dua tiga kali terikut-ikut pulak. Nasib tak terkehel urat bahu. Akakakaka! Korang patut tengok video ni. Baju yang dipakai tu sangat ceria & colourful. Rasanya tu lah salah satu faktor yang buat video ni menarik kot di samping gerakan diorang. Hehe..

Pssst! Sila stop dulu muzik blog ni di sidebar bahagian 'Meet The Owner' tu ye sebelum play this video.. Kang bingit pulak lubang telinga korang dengar lagu campur-campur..





NOTE : Lepas ni MIG dapat artis baru lagi ler nampaknya.. Gugugu~~



You May Also Like

11 Silent Hunter's Footprints

  1. ala..xleh tgk plak sbb yui dok kat opis..hhuuh

    ReplyDelete
  2. tengok pun dah mcm kelakar.. kat rumah nanti la tengok.. hehe..

    ReplyDelete
  3. x dpt tgk skrg.. nnti deqla tgk kat umah ye.. ;)

    ReplyDelete
  4. haha...ada ada jerk...
    nampak lembut je tangan dan bahu tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. lembutnyaaa movement dorang.. KAHKAHKAH.... muntah darah pink dibuatnya

    ReplyDelete
  6. akakakaka. kite yang perempuan asli pon tak boleh lawan kelembutan pergerakan dorang.

    akakakaka sambung gelak lagik.

    ReplyDelete
  7. memang boleh terkehel urat bahu ni..heheheheh

    ReplyDelete
  8. Diorang bertiga ni memang lawak. Goyang2 bahu tu memang trademark diorang kot. Sebelum ni pun ada diorang buat joget lagu raya ape tah, lupa. Lawak gila! Haha~

    ReplyDelete