Falling In Love With It..

by - 10:28:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Falling In Love With It.. | Jatuh cinta lagi ko iols.. Hehe.. Oppps! Bukan jatuh cinta dengan orang ye. Cukuplah sorang cinta hati tu. Ni jatuh cinta lain. Jatuh cinta dengan satu produk yang Mieza tengah cuba sekarang. Best sangat! Hehehe..


Shaklee product tu of courselah jatuh nombor 1 kan, tiada tolok banding keberkesanannya. Tapi ni produk lain. Khas untuk kesihatan dan kecantikan kulit terutamanya yang jenis kulit kering & kusam macam Mieza ni. Nak tau? Nanti Mieza review ye. Hehe.. Suspen tak, suspen tak? ;p



NOTE : Received a positive feedback from one of my Shaklee customer.. Am so glad.. Alhamdulillah.. =)



You May Also Like

9 Silent Hunter's Footprints

  1. Assalamualaikum mieza. yeayy cepat review ye. nak tahu effect diaaa :)

    ReplyDelete
  2. wah lps ni nk tau psl shaklee leh tanya mieza yer tak :-)

    ReplyDelete
  3. jatuh cinta pandang pertama ye. heheh..

    ReplyDelete
  4. Btl mieza..akak pn dh jatuh cinta dgn produk shaklee nie.. like 1000x ;)

    ReplyDelete
  5. wah suspen jugak nak tau ni mieza...heheh

    ReplyDelete
  6. amboii siap buat suspender pulak dia..hihihi.. cpt update entrinya ye.. nk gak tau apa rahsia cantik mieza tuuu... ;)

    ReplyDelete
  7. tak jumpa your 8share's advert so kita click nuffnang ajelah..

    ReplyDelete
  8. produk shaklee mmg bagus n x diakui keberkesanannya.. kakak lya pon gna ..

    ReplyDelete