Kekal Langsing Dengan Bajet Slimming Set SHAKLEE!

by - 5:00:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Kekal Langsing Dengan Bajet Slimming Set SHAKLEE! | Musim2 raya ni tak sah kalau pergi ke rumah saudara mara or kawan-kawan tak makan kan? Haruslah makan. Kang kecik pulak hati tuan rumah.. Dengan open house sana sini, tambah lagi pulak dengan kenduri kahwin berderet2.. Lepas tu bila timbang, terkejut tengok berat badan sendiri.. Oh no!

Dah lah belanja untuk sambut raya pun dah beratus-ratus duit terbang kan? Sekarang ni pulak duk pening nak kumpul bajet untuk dapatkan rawatan pelangsingan di pusat-pusat pelangsingan terkenal. Yelah, tak makan kang kempunan pulak. Dah nama pun raya, mestilah nak makan sedap-sedap tak gitu? Tapi bila makan beriya-iya berat badan pulak naik mendadak. Pening lagi sekali.. Huhu..

Tapi tak mengapa. Jangan pening-pening sangat. Mieza ada rahsia kekal langsing untuk dikongsikan dengan anda semua! Tak perlu bayar mahal-mahal pergi buat treatment untuk dapatkan bentuk badan ideal. Yang penting, ikut nasihat dan cadangan pengambilan supplemen yang betul. Insha Allah, anda akan berjaya mengembalikan berat badan ideal..

Apa rahsianya? Tentunya Bajet Slimming Set  SHAKLEE! Yezza! Ini memang betul-betul set bajet yang anda boleh pilih mengikut kemampuan poket masing-masing. Ada 6 pilihan set bajet untuk kekal langsing dengan harga paling murah dan jimat.

BAJET SLIMMING SET SHAKLEE

:: SET A : Cinch Shake ::

:: SET B : Lecithin + Alfalfa [Set Bajet] ::
:: SET C : Lecithin + Alfalfa + Omega Guard ::
:: SET D : Lecithin + Alfalfa + ESP ::
:: SET E : Lecithin + Alfalfa + Omega Guard + ESP ::
:: SET F : Cinch + Lecithin + Alfalfa + Omega Guard ::




Pssst! Ni Mieza ada berita best buat mereka yang membuat pembelian RM200 dan ke atas! Ada 10 free gifts untuk 10 pembeli terawal yang membuat pembelian mana-mana produk SHAKLEE dengan Mieza pada bulan ni. BULAN NI SAHAJA YE! Next month maybe ada maybe tak ada. Tunggu jelah.. Hehe.. So, apa tunggu lagi? Cepat-cepatlah order! Nak order dulu, bayar lepas gaji nanti pun boleh.. ^_~

JOM KEKAL LANGSING! ^_~



Inbox atau SMS Mieza segera untuk dapatkan harga istimewa..!
SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak



You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. Akak start mkn shaklee bulan posa hari tue.. so far ada la nmpk kesan sikit tang kulit..dh tak kering sgt... tp sbb utama akak ambik shaklee nie nk btlkan period yg gelong.. tp smpai skrg masih xmai2 jugak..huhuhu..maybe kena mkn lama sikit kot..;)

    ReplyDelete
  2. alamakk.. deqla xnk try lagi..kang tmbh kurus..haha.. xmo..

    ReplyDelete