Penyelesaian Kepada Masalah Sendi & Tulang..

by - 8:30:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Penyelesaian Kepada Masalah Sendi & Tulang.. | Masalah sendi berpunca dari pelbagai jenis keadaan samada faktor umur, kecederaan, kurang khasiat dan bermacam lagi. Walau apa sekalipun puncanya ianya memang membebankan, ia mengakibatkan rasa ketidakselasaan kepada struktur badan kita. Keadaan ini akan semakin memudaratkan sekiranya tidak dibendung dari awal. 

Bagaimana cara terbaik untuk menyelesaikan masalah ini? 

SHAKLEE JOINT HEALTH SET adalah jawapannya! Set ini adalah set lengkap untuk kesihatan sendi yang optimum. Ia membantu memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan merupakan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi anda. Set ini juga membantu mengekalkan tulang yang kuat.

SHAKLEE JOINT HEALTH SET terdiri daripada 3 suplemen penting untuk kesihatan sendi dan tulang iaitu Omega Guard, Ostematrix dan Advanced Joint Health Tablet.



Supplemen ini sesuai untuk semua peringkat umur. Ianya sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa yang ingin mengekalkan kesihatan sendi dan tulang, juga sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu dan ayah kita yang semakin berumur. Bagi mereka yang aktif bersukan dan gemarkan aktiviti lasak juga amat digalakkan untuk mengambil SHAKLEE JOINT HEALTH SET ini .



Ini antara testimoni pengguna :


Ayuh jangan tunggu lagi! Berbaloi untuk berbelanja demi badan yang sihat. Bila badan sihat insha Allah semua perkara akan menjadi lebih mudah. Bulan ni Advanced Joint Health Tablet tengah promosi. Inilah masanya untuk anda melabur dengan harga super jimat! Book dulu, bayar lepas gaji pun boleh.. =)


NOTE : *Set ini cukup untuk bekalan supplement selama tiga 3 bulan*



Inbox atau SMS Mieza segera untuk maklumat lanjut.. 
SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak



You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. sya ade try gak produk ni...;) baru berjinak2...hhhe

    ReplyDelete
  2. produk shaklee mmg x diakui keberkesanannya..

    ReplyDelete
  3. terbukti keberkesanannya..tp deqla lo nk try lagi.. sbb tgh mkn ubat lain.. riso gak byk mkn ubat lain jadinya..haha

    ReplyDelete
  4. Smoga maju bersama shaklee.

    Sis, klo org ada darah tinggi bley mkn ker ubat ni?

    ReplyDelete
  5. Fiza Rahman
    --> Boleh dear.. Takde masalah dengan darah tinggi. Omega lagi baik untuk turunkan kolesterol..

    Pengalaman dari salah sorang agen Shaklee sendiri, katanya masa haritu darah naik nak melepasi border high blood pressure tu. Kemudian dia start diet dengan cinch shake +lecithin+alfalfa. Paling penting kena rajin bersenam. Alhamdulillah sekarang dah normal =)

    ReplyDelete