Updatelah Sikit..

by - 2:40:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Updatelah Sikit.. | Tajuk tak boleh blah betul. Kahkahkah! Musim-musim raya ni liat betul lah hai nak update blog. Kalau nak ikut cerita tu, banyak jer cerita yang nak dicerita. Hutang story bulan Jun dulu pun berlambak lagi. Ada satu entri review yang Mieza patut update sebenarnya tapi sampai sekarang tak terupdate. Nak kata mood tu masih tengah syok beraya, takde pun. Biasa-biasa je dah mood ni. Tapi tu lah, 'Owl Type Person' ni memang cengginilah. Banyak benda yang nak dibuat, tapi last-last satu haram tak terbuat. 

Bila tengok orang lain gigih hari-hari update the latest story, jari ni pun termotivasi lah jugak nak istiqamah update blog setiap hari.. Memang buka dashboard blogger setiap hari, tapi asal nak start taip entri baru je, otak dah blurr.. Tak tau nak mula dari mana. Tak tau nak up story yang mana dulu. Nampak sangat dah banyak cerita tertangguh. Ngahahaha!

Maka terhasillah entri yang takde kualiti langsung ni ha. Asal berupdate katanya. Lalalalalala~! 

Motif gambar? No idea.. Kahkahkah!


NOTE : Mode tapis2 story ON!



You May Also Like

18 Shaklee Lovers Visit

  1. ni kira idea la jugak dear...haha.. deqla pun mcm mieza jugak..ikot mood sebnrnya kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. betol tu syg.. kadang-kadang cter dua tahun lepas baru nak masuk entry. haha

    ReplyDelete
  3. cik akak kalau updates..hahaha...
    memang sesuka hati je...hahaha..
    yang penting kita dan blog kita...hihi

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mieza. selamat hari raya! maaf zahir dan batin. haii makin jarang tak update blog. rindu tau. hehehhee

    ReplyDelete
  5. Update...jgn tak update. Tak banyak, sikit pon tak per ☺☺

    ReplyDelete
  6. biasalah tu miza, bila dah lama tinggal memang perlu warm up dulu pas tu nak kena gigih sikit dan kuat semangat update...he he he...

    ReplyDelete
  7. Selamat raya sis. Haaa kannn. Mcm zie plak, x berkesempatam nak update. Ini pn tpaksa stay back kejap d opis n buat auto publish entries utk esok.

    ReplyDelete
  8. eh eh boleh jugak updates no idea.. hehe.. siap satu entri.. ;)

    ReplyDelete
  9. he3 biasa la 2 =) kdg2 bila dtg idea lupa pula nk kongsi..sy biasa kena mcm 2..bila dh xterupdate blog rsa mlas pula..bila pnyakit M dtg..truk la :D

    ReplyDelete
  10. macam mana pun dah siap dah satu entri kan??hehehe

    ReplyDelete
  11. heheh,..boleh la tu...sya pon pernah jugak macam ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. Kadang2x kalau aku dah blur, aku akan share perkara yang bermakna..

    ReplyDelete
  13. mmg pon kadang nak taip blur jgk ,,tapi alhamdulilah lama-lama okey jgk

    ReplyDelete
  14. dlm xde idea tu dh jd 1 entry kan :)

    ReplyDelete