Working On New Planning.. ^_^

by - 1:13:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Working On New Planning.. ^_^ | Semalam blog sepi jer kan? Huhu.. Sorry ye, sekarang ni agak busy dengan business Shaklee & new planning for Rafhanah De' Blogshop.. Banyak planning sebenarnya, bukan untuk kedai maya Mieza jer, tapi untuk Shaklee jugak. Tengah bermotivasi nak majukan bisnes selangkah lagi ke hadapan. Niat ni dah lama tertanam, tapi banyak kekangan yang menghalang.

Apa planning Mieza? Hehe.. Buat masa ni biarlah rahsia dulu sebab masih lagi dalam penelitian dan perbincangan dengan beberapa pihak. Planning untuk jangkamasa panjang masih lagi dalam perancangan. Banyak nak kena buat untuk tu. Tapi untuk yang terdekat ni bagi yang ikut Page Blogshop Mieza tu taulah kot. Hehe.. Nanti Mieza war-warkan dalam next entry ye.. 

Harap segala yang dirancang akan mendapat sambutan ramai dan berjaya capai visi. Mudah-mudahan dengan izinNYA.. Doa-doakanlah ye.. =)


NOTE : Tengah seronok dengan Shaklee.. Hehe.. (",)



You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. iinsyaAllah :) mudah mudahan business berjaya dan terus maju ke hadapan

    ReplyDelete
  2. Good luck dan semoga dipermudahkan urusan ye :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mieza. alhamdullilah. semoga bisnes awak berjalan dengan lancar ye yangg. ehehe nanti update la kat sini, heee nak tahu apakah plan tersebut :)

    ReplyDelete
  4. nak tanya.. esp shaklee tu memang tak boleh buat air panas ke?? sebab kawan2 cakap kena shake dengan air sejuk jer..zatnya hilang kalau guna air panas.

    ReplyDelete
  5. bestnya miza. kite pon baru nak berjinak2 dengan bissness. huuuu. nak tambah duit tabung kawen katenye. hihihi.

    doakan kite. first time nak try berniaga. seronok tengok org berniaga ni.

    miza pon gud luck tau! heee

    ReplyDelete
  6. misteri ni, apa planning nih.. tak sabo nak tahu nih

    ReplyDelete
  7. teruskan niat tu miza.. fighting! ;)

    ReplyDelete
  8. rahin Mieza berbisness..
    moga maju dan sukcess na :)
    ramai la skrg jd pngedar shaklee...ai makan dia pnya VITC je,yg lain xtau la plak kebaikan dia :)

    ReplyDelete
  9. apapun moga bisnes shaklee dan apa je yg mieza ceburi berjalan dgn baik dan mendtgkan hasil ye.. all the best dear.. ;)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah moga makin mrah rezeki mm ya ..

    ReplyDelete
  11. semoga biz akan terus maju..kalau dah biz sendiri mesti busy sikit kak :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..moga sgalanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  13. Semoga dipermudahkan , semoga berjaya

    ReplyDelete