Bonus Bulanan 500K Dengan Shaklee..!

by - 8:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Bonus Bulanan 500K Dengan Shaklee..! | Amboi! Cakap pasal bonus, laju jer semua datang terjah kan? Hehe.. Hari ni nak sembang2 bisnes sikit. Dalam ramai2 daripada kita ni ada tak yang minat bisnes or memang ada bisnes sendiri? Tak kisahlah bisnes apa pun, jual tudung ke, jual baju ke, jual barangan baby ke, ambil tempahan buat kek ke.. Apa2 jelah..


Mieza dulu masa awal2 terjun ke bidang ni memang tak terfikir akan jadikan bisnes ni sebagai punca pendapatan utama Mieza. Sebab masa awal2 start dulu Mieza just buat sebagai satu hobi & sebagai pendapatan sampingan. Tapi makin lama Mieza dalam dunia bisnes ni makin seronok pulak rasa. Ye, memang bila berniaga sendiri takde gaji bulan2 macam uols yang kerja dengan kerajaan mahupun swasta. Takde jugak bonus tahunan macam uols. Tapi semua tu kita boleh usahakan kalau betul ada kemahuan & kesungguhan.


Contoh macam sekarang ni, nak masuk 3 bulan Mieza melibatkan diri dalam bisnes Shaklee dah 2 kali merasa bonus bulanan. Ya, 2 kali! Lepas lah buat tambah2 duit bayar bil & buat belanja family makan2.. Mieza join Shaklee hujung bulan Jun yang lepas.. Masa tu just join untuk beli & consume untuk diri sendiri jer. Tak terfikir pun nak jana income or nak raih bonus bulanan segala ni. Yela, nak jual produk kesihatan ni kena study dulu pasal produk tu, kena kaji & bereksperimen atas diri sendiri. If bagus, Mieza akan cakap bagus.. If not, Mieza akan cakap sebaliknya.


Dengar jugak cakap2 orang, "Ala, dia sendiri jual mesti lah dia kata bagus.. Mana ada peniaga nak cakap buruk2 pasal produk dia..!" Ye, mungkin ada sesetengah peniaga macam tu. Tapi untuk produk kesihatan macam ni, kita takleh sesuka hati kata bagus kalau takde bukti dan kajian klinikal ke atasnya.. Kang kalau ada apa2 efek buruk pada kesihatan pelanggan kita, tak memasal jer kena saman, kena heret keluar masuk court.. Na'uzubillah, mintak dijauhkan.. Lagi pun, sepanjang Shaklee bertapak di Malaysia ni, belum pernah kan ada kes pelanggan saman pengedar Shaklee, produk Shaklee jadi tajuk utama muka depan suratkhabar sebab memudaratkan kesihatan pengguna, or pengedar Shaklee masuk berita sebab menipu pelanggan.. Pernah dengar? Takde kan? Sebab apa? Sebab produk ni 100% dihasilkan dari bahan semulajadi, diyakini selamat, tidak memudaratkan kesihatan, dan yang paling penting HALAL!


Malah, makin ramai yang berminat untuk mencuba & terus menggunakan rangkaian produk2 Shaklee ni sebab diorang dah rasa sendiri kesan & kehebatannya. Permintaan semakin hari semakin meningkat.. Stok kat Malaysia selalu habis.. Siap beratur yang booking sebab takut tak sempat order.. Macam tu sekali sambutan hangat yang diterima.. Dari situlah lahirnya jutawan2 Shaklee yang berjaya meraih bonus bulanan sehingga 500K..! Ini FAKTA ye bukan AUTA. Diulangi, FAKTA bukan AUTA! 


Terbukti, dengan berbisnes sendiri pun boleh raih bonus tahunan malah bonus bulanan yang lumayan. Bak kata Shaheizy Sam, di mana ada kemahuan di situ ada highway! Hehe.. Tapi semuanya perlukan keazaman yang kental, kegigihan yang tak berbelah bahagi, dan usaha yang padu. Paling penting, sentiasa meminta kepadaNYA kerana DIA lah yang memberikan kita rezeki, bukan orang lain. So, kepada peniaga2 di luar sana jangan takut atau risau tak ada orang nak beli barang or produk kita sebab dah terlalu banyak pesaing. Yakinlah dengan rezeki yang telah ditetapkan untuk kita, pertingkatkan amalan rohani.. Ringankan tangan menadah doa memohon pada Yang Maha Pemberi Rezeki.. Jangan berhati busuk tabur pasir dalam periuk nasi orang lain.. Bersainglah secara sihat.. Insha Allah, akan dipermudahkan segalanya.. =)


Banyak tips sebenarnya nak murah rezeki ni.. Antara nak dengan tak nak or rajin dengan malas jer.. ^_~



Ada Yang Berminat Nak Join Bisnes Shaklee? Guide & Tips Disediakan..! Online Coaching Juga Turut Disediakan..! FREE Of Charge! I Will Guide You Till Succes! Insha Allah.. ^_^

CONTACT ME! 

SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak



You May Also Like

11 Silent Hunter's Footprints

  1. samalah kak..sblm kt jual kt kena test dlu =)

    ReplyDelete
  2. hahhh.! boleh pun, ehehee
    tu pelik tu hari tu boleh comment nie x boleh pulak..eehe
    sorry yee. :D
    eiqa tgok ramai yg guna benda tu skang..

    ReplyDelete
  3. bagus juga bt side income mcm ni. :) org melayu pun da pandai bt bisnes.kalau produk bgs,insyaAllah ramai pembeli.

    p/s: tq 4 info,nti sy tny tuan bdn dlu psl shaklee. :)btw,klu awk nk diskaun RayBan tu juga bole je guna keyword Superman.do visit on9 shop page tu k.

    ReplyDelete
  4. Macam-macam business zaman sekarang.. HerbaLife la, Shaklee la, ni pun baru dengar dalam blog sis. Still, tu la, business ni kan aliran utama dalam rezeki.. All the best sis! ^_^

    ReplyDelete
  5. kalo ikhlas pasti hasilnya pun terbaik.kan2 :)

    ReplyDelete
  6. wahh dari suka2 trs jadi minat berbisnes ye mieza.. alhamdulillah.. moga tmbh murah rezeki mieza..shaklee mmg terbukti keberkesanannya kan.. mmg x dinafikan..

    ReplyDelete
  7. kawan kite pon dah ramai join shaklee ni. tapi kite tak pandai sangat la. huhuhu.

    mungkin next time. :D

    ReplyDelete
  8. Good luck. Tgh kumpul UV juga ni ☺☺

    ReplyDelete
  9. Seronok baca post ni.. Semangat membuak2 ni.. Tq miza..

    ReplyDelete
  10. wahh maju bisnes akak. hee aja2 fighting ! :)

    ReplyDelete