Budak Letih Kuat Main..

by - 12:55:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Budak Letih Kuat Main.. | Cerita anak bulus yang kuat main. Si Ceceq ni memang kuat main. Tengah malam buta orang lain semua dah tidur dia still lagi aktif lompat sana lompat sini, cakar sana cakar sini, kacau orang tidur ajak orang main dengan dia. Kadang2 naik hangin jugak aku. Bila orang marah, dia nyorok kejap. Pastu japgi kang sambung menyepah rumah. Kadang2 terlepas gak hangin aku, kena cepuk baru diam. Lepas tu terus tidur. Kesian... 

Bila siang orang lain semua dah bangun, dah keluar main kat luar, dia still lagi terbungkam tidur. Tidur tak kalah, nak tempat best2 jer. Ni masa aku tengah menaip ni, budak Ceceq ni still bergulung atas katil.. Diva sangat tau. Japgi kang bangun cari makan, buang air, pastu sambung tidur.. Ceceq.. Ceceq.. Besar dah dia.. =)


NOTE : Business slow sikit minggu ni. Banyak kerja tertangguh.. Huhu..



You May Also Like

16 Silent Hunter's Footprints

  1. gebu jer kucing tu..letih main la tuh hehehe

    ReplyDelete
  2. occay diakui dia sangat comel... *_^

    ReplyDelete
  3. alaaa comelnya cik meow tuu.. hehe

    ReplyDelete
  4. alolo..comei je dia tdo.. hihi.. seronok kan tgk gelagat kucing ni.. kucing2 deqla smua tdo atas katil.. kdg2 mintak pelok.. alahaii.. hihi

    ReplyDelete
  5. tgk kucing ni rasa rindu plak kat kucing kiter di umah hehehe

    ReplyDelete
  6. rajin betol miza layan kuceng ni. macam adik kite suke sangat2 dengan kucing. huhu

    ReplyDelete
  7. Tdor dah mcm mnusia....luruskaki, silang tangan...comeiii...

    ReplyDelete
  8. atotorhhh comelnya budak kecik nie. rasa mcm nak gigit2 je. haisyy

    ReplyDelete
  9. tak dapat imagine si ceceq tu kena cepuk ngan mieza.. kikiki..

    ReplyDelete
  10. hamboiii garangnya mak Nyahhh,siap cepuk Ceceq lagikk.hahaha

    eh asal nama dia Ceceq,dapat dr mana nama tu?tetiba tingat Deqla bila baca entry pasal kucing..huhu

    ReplyDelete
  11. olo2 comeynyer...

    amy pun slow jugak skrg ni biz..xsempt. busy dgn adam je..dah la opis block fb..huhu

    ReplyDelete
  12. chomeeeellllnya..ceceq ni same color dgn tam sy..tapi ekor tam tu pjg sikit..hehe..

    ReplyDelete
  13. wah, bestnya jadi dia. tidur katil empuk hari2 =)

    ReplyDelete