Dah OK.. Tapi Tak OK..

by - 11:31:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Dah OK.. Tapi Tak OK.. | Hai korang! Lambat sikit update hari ni. Banyak kerja nak buat.. Since tak dapat nak berceloteh panjang lebar, so Mieza kongsikan sekeping gambar jer lah ye untuk hari ni. Sepatutnya tempek semalam gambar ni, barulah jadi Wordless Wednesday kan? Tapi takpelah, hari ni pun boleh..


So apa yang OK ? Apa yang tak OK ? Lihat dan nilaikan sendiri.. 

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::


Mieza mohon maaf jika ada yang tersinggung dengan entri Mieza hari ni. Bukan tujuan Mieza nak aibkan sesiapa.. Sekadar peringatan untuk kita semua terutamanya wanita. Peringatan ni untuk diri Mieza jugak.. Sama2 kita bermuhasabah dan saling memperbaiki kekurangan diri..



NOTE : Perlu lebih banyak muhasabah diri sendiri.. T_T



You May Also Like

19 Silent Hunter's Footprints

  1. Assalamualaikum yangg, nice sharing. kadang tu mungkin kita terlepas pandang. thanks mengingatkan sheila :)

    ReplyDelete
  2. nice sharing mieza..
    peringatan untuk kita semua

    ReplyDelete
  3. xtau nk komen ape pasal ni..kadng2 g shopping xtau nk pilih yg mcm mana lg..

    ReplyDelete
  4. terima kasih di atas peringatan ini mieza, sama2lah kita beringat ok? ^_^ great piece of sharing...

    ReplyDelete
  5. peringatan utk deqla juga nih..xde makna nak sentap bagai kan.. deqla sendiri pun byk kekurangan diri..

    ReplyDelete
  6. tq mieza atas n3 ni..ingatan tuk wani juga

    ReplyDelete
  7. tak slh klu saling ingat mengingati...

    ReplyDelete
  8. wanita zaman sekarang...tertutup tapi seoalh bertelanjang...

    ReplyDelete
  9. takde yang ok.. memang tak ok semue tu.. moge dijauhkan dari kite bende ni..

    ReplyDelete
  10. tulah pesyen zmn skrg kan..ramai yg bertudung sbnarnya tp ketat smp mnjolok mata..kdg2 kita yg tgk pun rs pelik..

    ReplyDelete
  11. jom sama2 kita perbaiki diri..

    ReplyDelete
  12. sharing is caring akak. memang pown akak. benda betul apa yang akak post nie. jadi kita sama2 mengingati. :')

    ReplyDelete