Gempar! Penemuan Piramid Di Segitiga Bermuda!

by - 8:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Gempar! Penemuan Piramid Di Segitiga Bermuda! | Agak menggemparkan bila sekumpulan saintis Amerika, Perancis dan beberapa negara lainnya pada saat melakukan pencarian dan penyelidikan di dasar laut Segitiga Bermuda, lautan Atlantik, menemui sebuah piramid yang berdiri tegak di bawah laut yang menggelora.

Piramid yang dikatakan dijumpai di kawasan Segitiga Bermuda..

Piramid yang dikatakan lebih besar daripada piramid yang ada di Mesir ini mempunyai ketinggian 200 meter, dan berkelebaran 300 meter. Di atas piramid terdapat dua buah lubang yang sangat besar, yang menyebabkan pusaran raksasa di kawasan sekitar. Seterusnya menimbulkan ombak besar yang bergelora di kawasan tersebut.

Persoalannya, bagaimanakah orang-orang yang hidup pada zaman itu membina piramid di kawasan yang terkenal dengan arus derasnya?You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

 1. Akak dulu mmg suka sangat baca pasal segitiga bermuda nie..kononnya nk tahu lebih mendalam la..tp bila terlalu banyak sangat teori pasal segitiga bermuda nie terus rasa bosan nk baca dah.. hehehe =D

  ReplyDelete
 2. seram pulak memikirnyer..tapi tiada yg mustahil kalau Allah dah janjikan ia berlaku..kun fa ya kun...

  ReplyDelete
 3. ehh.. betul ke berita ni mieza? huhu...jadi tanda tanya pulak..

  ReplyDelete
 4. ada gak piramid kat laut ek? teknologi apa agak2 nyer diorang guna.

  ReplyDelete
 5. betol ke ni?? bkn ke segi tiga 2 pnuh dgn misteri..ni siap boleh mnyelam lg hu3..mgkin ada kota zaman dulu..tp dah tenggelam sbb bencana..

  ReplyDelete
 6. wahhhh baru je borak dgn suami pasal segitiga bermuda yang sangat misteri ni..bukan ke dulu sape yang lalu kat situ mesti hilang..saintis ni siap selamat lagi..:)

  ReplyDelete