Mat Putih Putih Melati Ali Darah

by - 7:24:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Mat Putih Putih Melati Ali Darah | Sabtu! Korang gi mana je ari ni? Bagi yang bekerja tu dah tentu2 lah kat tempat kerja kan? Aku macam biasa duk melepak kat rumah jer. Aktiviti pun macam biasa. Rutin harian seorang surirumahtangga, kemas rumah, kemas dapur, masak, makan, basuh pinggan, lepak. Haha! Sungguh tak produktif.. -.-

CLICK TO ENLARGE

Tadi saje duk godek2 stats blog.. Tetiba rasa nak tengok keyword carian yang hit minggu ni. Jumpalah satu keyword ni, 'Mat Putih Putih Melati Ali Darah'.. Hahaha! Aku pun tak tau la apa yang si pencari ni nak cari. Adeh la hai.. Macam2 la korang ni.. Kadang2 boleh buat aku pecah perut gelak tengok keyword pelik2 macam ni. Sebelum2 ni banyak jugak aku jumpa keyword pelik2 orang cari kat blog ni. Tapi tak pernah terfikir nak screenshot & tempek kat sini.. Lepas ni kena rajin2 check stats kat blog nampak gaya.. Hehehehee..

UNDIAN ANDA DIPERLUKAN!


NOTE : Aku rasa loading ke blog ni makin slow la.. Korang rasa slow tak? Hmmm, kena buang apa2 yang tek perlu nampak gaya..


You May Also Like

11 Shaklee Lovers Visit

  1. memang sometimes nampak macam mengarut je kan.. funny pun ada..

    ReplyDelete
  2. Dulu kat blog lama dapat keyword lagi aneh-aneh. -_- Taktau la apa yang diorang fikirkan, haha!

    Apapun, rasanya takde la slow sangat msuk blog ni. Tapi kalau dpt kurangkn widget, agk mudahkn vsitors kluar msuk kan. :)

    ReplyDelete
  3. Assalam mieza..terima kasih sufi ke blog acik.

    ReplyDelete
  4. Dtg singgah sini.. wahhh cantiknya blog niiii

    ReplyDelete
  5. mm , aneh2 aja keywordnie kan.. hehe
    mm , Nurrul rasa biasa aja.. Okeyh loading nya.. :)

    ReplyDelete
  6. loading ok je dgn line sy ni =) orng yg guna bb xthu la..plik benor keyword tu..ha3

    ReplyDelete
  7. kihkihkih.. agaknya bebudak tu yg cari..

    ReplyDelete
  8. ehh merapu la org tu..haha.. apa yg dia cari ni? huhu..

    ReplyDelete
  9. hahaha, putih2 melati tu saya tu. tapi pak mat ali darah tu sape pulak =) kekeke

    ReplyDelete