Seharian Kemaskini Fail..

by - 6:48:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Seharian Kemaskini Fail.. | Selamat petang Isnin semua! Lambat update hari ni. Huhu.. Sepanjang hari ni tersangatlah busy. Pagi ke branch office setelkan order customer. Berpeluh ketiak tunggu turn walaupun duduk dalam aircond. Dapat rasa tak betapa hebatnya penangan suplemen kesihatan Shaklee? Hujung2 bulan memang ramai yang place order. Baru gaji katakan.. Hehe.. Ada yang repeat order, siap tambah suplemen tambahan pun ada.. Alhamdulillah.. Semakin hari produk Shaklee semakin diterima ramai.. =)

Okay, stop! Hari ni tak nak cerita pasal Shaklee dulu. Yang tu kita story later k. Hari ni Mieza lebihkan perhatian untuk Rafhanah Trading. Lepas balik dari branch Shaklee, singgah kedai buku beli extra fail untuk office. Lepas tu, singgah makan di Restoran Nasi Kandar A.K. Dah kenyang2, terus balik uruskan hal2 pejabat pulak. Kemaskini apa yang patut. Filing system memang takleh blah. *Nampak sangat management aku failed! -.-"* Gara2 busy dengan business di Rafhanah De' Blogshop & sekarang ni pulak dengan Shaklee, memang agak tunggang langgang prestasi kerja aku.. So, hari ni memang fokus pada kerja2 ofis jer..

Kerja pengemaskinian sistem fail bermula! Update nama setiap fail dengan lebih sistematik & profesional. Hehe.. 
Selepas kerja2 pengemaskinian.. =)

Barulah sistematik! Lepas ni boleh bodek bos mintak naik gaji.. Ngahahahaha! Gambar selepas jer ada, keadaan sebelum kemaskini lupa nak snap. Baguslah pun aku lupa. Kalau tak, kompem kena bahan ngan korang.. Serius kucar lanar.. Sape tak tau maksud kucar lanar sila angkat kening tinggi2! Hari dah nak senja, nak kena kemas segala caca marba yang tak diperlukan ni, lepas tu macam biasa masuk dapur ler pulok. Kbai!



NOTE : Setel satu bab.. Esok, opening for October! Nak kemaskini fail Shaklee pulak.. Chaiyok!



You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. Bab failing sy mmg failed... Hehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. bz nyer dia.. klu sempat..
    jom join segmen nie..
    aien mencari 20 orang untuk dimasukan dalam bloglist..
    http://www.aienhermionie.my/2013/09/segmen-bloglist-aien-hermionie_8312.html

    ReplyDelete
  3. baru ada sistematik..xde la pening nk buat kj..chaiyok2.hhaha

    eh nti mohon Mieza mai tlg kemas fail Ai plak bole?kekeke

    ReplyDelete
  4. Good luck akak..semoga terus maju dalam berbisnes =)

    ReplyDelete
  5. yeah.. chaiyok2... bisnes2 jugak ye mieza.. keje kat opis tetap diutamakan... well done! ;)

    ReplyDelete
  6. senang nak buat keje klu ada sistem fail ni...

    ReplyDelete
  7. mesti penat tak terkata..hehehehe...

    ReplyDelete
  8. rajinnye mengemas fail.. nampak kemas..

    ReplyDelete
  9. wahh mkin mju mm..thniah tau dr ayu ;-)

    ReplyDelete
  10. Haha kena mntak gaji lebih banyak sikit lpas nie . Haha

    ReplyDelete
  11. keja lagi bisnes lagi..mmg stress kan?faham...kita pn slalu stress..hihi chaiyok2

    ReplyDelete
  12. salam,akak saya tau kucar lana natang apeee!! hahaha
    shaklee memang bagus ye..tak pernah guna tapi banyak kali baca testimoni yang bagus2 dari pengguna..gud luck =)

    ReplyDelete
  13. wah rajin2 no keje..heheh..akak paling malas bab kemas fail..ahahh

    ReplyDelete
  14. bagus Miza...
    sistematik=)))

    saya lupa dah komen ke belum kat sini...ehehehehe...

    ReplyDelete
  15. tak pening kepala ke sis bab2 fail nie? haha

    ReplyDelete
  16. mase belajar pown penting untuk kemas macam nih , takde la nanti kalaw nak cari nota ker ape , serabut semacam jer ...

    ReplyDelete
  17. bagus la mieza buat failing mcm tu....teratur kan

    ReplyDelete