Selamat Hari Malaysia Dari Blog ZPC!!!

by - 8:36:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Selamat Hari Malaysia Dari Blog ZPC!!! Lewat aku post entri ni.. Sabor jela.. Huhu.. Last Friday, mood swing sangat2.. Tapi Alhamdulillah, hari ni dah okay dah.. Thanks to all yang bagi kata2 semangat untuk iols! Hehehe.. 2 hari tak jenguk blog.. Busy.. Sabtu ke majlis persandingan sepupu belah asben. Malam tu ada acara karaoke bagai pulak (Nanti Mieza story mory ye..). Dalam pukul 1am lebih jugaklah sampai umah.. Semalam pulak gi umah MIL bawak kak ipar beli barang sikit. Kepala berdenyut dari masa majlis sepupu tu lagi dah. Tapi tahankan ajer la.. Hari ni baru hilang denyut tu.. Alhamdulillah..
Aku rasa intro aku bukan ke laut dah ni, tapi dah ke bulan bintang. Tak ada kena mengena langsung dengan tajuk.. Kehkehkeh!.. ;p

Okaylah, straight to the point.. Just nak ucapkan SELAMAT HARI MALAYSIA yang Ke-50 buat semua rakyat Malaysia  especially buat pengunjung2 setia blog ZPC ni.. Hari ni cuti kan? So, no more Monday Blues ye.. Esok dah start kerja balik.. So, selamat mengumpul mood bekerja.. Jangan nak ber'Tuesday Blue' pulak.. Mihmihmih! ^_~




NOTE : Hari ni operasi basuh kain baju sampai 4 round.. Giler ah! Pecah rekod.. Ahahaha! ^o^



You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. busy weekend.. huhu..

    selamat hari malaysia juga.. :)

    ReplyDelete
  2. 4 round??
    perghh dasyatt wehh hahaha..tp rela basuh bj 4 round dr lipat baju kan..setuju x??hehehe

    selamat hari msia Mieza :)

    ReplyDelete
  3. he3..krja msti mau syok punya =) Selamat Hari Malaysia juga..wahaha..hari yg sngt2 bz tu..elakkn kepala sntiasa pning..bhya2..

    ReplyDelete
  4. x kesah la intro ke laut ke .. ke lombong ke.. hikhik..janji ada isi entri.. selmt hari malaysia.. harini mmg tuesday blues pun.. haha..

    ReplyDelete
  5. selamat hari malaysia ke 50 ye kak

    ReplyDelete