Set "Milk Booster" Shaklee

by - 8:30:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg
Set "Milk Booster" Shaklee | Dah lama tak cerita pasal Shaklee kan? Hari ni Mieza nak cerita sikit pasal Set "Milk Booster" Shaklee. Ramai di kalangan para ibu yang mengadu susu badan semakin berkurang, bayi pun meragam sebab tak cukup susu. Ada yang ambil inisiatif dengan memberi susu formula kepada bayi. Ada jugak yang nak fully breastfeed bayi mereka hinggalah genap 2 tahun, tapi buntu sebab susu badan merudum.
.:: UNDIAN IKHLAS DIPERLUKAN.. ::.
Ada pelbagai cara untuk meningkatkan penghasilan susu badan. Salah satunya ialah dengan mengambil Set "Milk Booster" Shaklee. Set ini bertujuan memperkayakan susu ibu yang sudah semulajadi kaya dengan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh ibu dan bayi. Set "Milk Booster" Shaklee terdiri daripada Alfalfa Complex + B Complex + Vitamin C dan Vitalea.. Add on ESP untuk lebih tenaga.. 


Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C fokus untuk imun sistem, Vitalea adalah untuk pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala Alfalfa dan ESP sebagai perangsang untuk membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu, juga membantu masalah keputihan, bau badan, angin serta membekalkan tenaga yang berpanjangan kepada ibu.

Testimoni Set "Milk Bosster" Shaklee

Siapa Yang Perlukan Set "Milk Booster" Shaklee?
Set ini digalakkan kepada ibu yang mempunyai masalah penyusuan, si ibu yang nak mula menyimpan stok, si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan ibu yang sedang relaktasi atau induce lactationMasalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walaupun telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... Set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik. Insha Allah..



NOTE : Pastikan kita membekalkan kesemua 12 vitamin dan 7 zat galian dalam keperluan harian sejajar dengan keperluan tubuh kita dan anak dengan Shaklee...! ^_~



Inbox atau SMS Mieza segera untuk dapatkan harga istimewa..!
SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak




You May Also Like

9 Silent Hunter's Footprints

  1. he3..sy xthu nk kata ape =) ok pd org..mknanya ok la 2..

    ReplyDelete
  2. kalau nk tambah berat bdn sesuai apa ye?org kata shaklee bagus

    ReplyDelete
  3. dkna ada amek set trimester.. kalau dkna tambah vita E ada apa2 kesan tak kat baby?

    ESP pon dkna memang dah amalkan sebelum preggy lagi.. ada kesan tak untuk bb yang baru ni?

    ReplyDelete
  4. Oooh, eiqa pun pernah jugak dengar cite pasal benda nie :)

    ReplyDelete
  5. pgil afiq je. brp eh kalau set tambah berat tu?ada gak kwn2 jual.tp segan nk tny. lol

    ReplyDelete
  6. tunduk kepala.......

    huwarghhhhh!!!

    CiM rindu nak berbaby lagi........

    ReplyDelete
  7. kan dah kata.. terbukti keberkesanan...deqla teringin nak cuba set utk hamil..mieza ada try x ???

    ReplyDelete