Siap Jugak Akhirnya!

by - 1:46:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Siap jugak Akhirnya! | Fuh, lenguh pinggang hoi..! Jari pun rasa macam nak patah dah ni.. Huhu.. 3 hari duk mengadap paperwork. Cabaran paling hebat ialah bila terpaksa study & faham istilah2 orang komputer. Serius pening + penat + tension.. Aku rasa buat assignment masa kat U dulu pun tak setension ni. Maklumla bukan bidang kita kan. Tapi dah nama pun kerja, gagahkan jer la. Sampai naik 'kero' dah bijik mata aku ni.. 

Dah setel ni rasa lega yang amat. Toleh2 tengok jam dah pukul 1.30am. Terus taip entri ni. Rindu kat blog katanya. Haha! Mesti ramai yang tak tau, selain sibuk dengan my own bisnes, Mieza jugak bekerja sebagai admin & accountant for our main company, Rafhanah Trading. Our tu ialah aku & hubby. Hehe, sajalah tak bagitau sebab kerja dari rumah je pun. Masih dalam proses mengumpul modal untuk buka ofis sendiri.  Tu yang gigih berniaga ni.. Nak bantu incit bos kumpul modal.. Hehe.. Semoga dipermudahkan. Amin. =)


Hutang blogwalk banyak dah ni.. Huhu.. Slow2 Mieza singgah umah korang ye. Sampai tu mesti sampai, cuma antara cepat atau lambat jer. Maklumlah, kerja dah makin bertambah.. kena curi2 masa yang ada. Harap tak lemas dalam timbunan kerja yang menggunung.. Gugugugu~~ 


NOTE : Still berhutang pasal nak review 1 produk best ni kan? Nanti senang2 Mieza review ye.. Huhu.. Busy3..!



You May Also Like

13 Silent Hunter's Footprints

  1. tudiaaaa
    nmpk sungguh kebzian Mieza.heheehe
    xpa lah tuk masa depan gak kan
    chaiyok2 :)

    ReplyDelete
  2. WAHHH . MANYAKNYE KEJE .. HEHE .. :) MESTI PENINGKN ?

    ReplyDelete
  3. manage your time well, takpe slow2 je blogwalking :)

    ReplyDelete
  4. rajin bebenor yerp..
    'kero' tu apa..
    hehe..
    x pnah plak dngar.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah settle.. mmg lega habis la kan..usaha lift kejayaan dear..! chaiyok!

    ReplyDelete
  6. keja teruk2 utk company sendiri takpe miza.. berbaloi2.. huhu..

    ReplyDelete
  7. wah bukan main busy lagi ea mieza..ape pon moga dipermudahkan segala urusan ye...

    ReplyDelete
  8. wahhhh cenggitu tu paperwork nye beserakkan? seb baik leh settle kannnn...kejensendiri mmg sgt menyelerakan, manage masa takde yg paksa2kan. keep it up fren..

    *erkkk produk apa tu? cpt2 stori mori d morning glori

    ReplyDelete
  9. hu3..gigihnya =) ni kalau cb cnfirm xjmpe toi..ngeh3..smoga dipermudahkanNya la..all the best yup

    ReplyDelete
  10. busy2 juga kesihatan kena jaga tau hihihi

    ReplyDelete
  11. bestnya miza dah ada company sendiri. kerja dari rumah la best. huhuhu. gud luck dear! semoga tercapai cita2 nak bukak opis sendiri. hihi

    ReplyDelete