Today Is Saturday!

by - 10:57:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Today Is Saturday! | Hai korang! Hujung2 minggu macam ni korang buat apa jer? Mesti banyak aktiviti dengan keluarga & anak2 kan? Mieza terperap kat umah jer. Huhu.. Minggu ni incit husband kerja sepanjang minggu. So, memang takde ke manalah. Kalau cuti pun tak ke mana jugak.. Haha! Malas.. Seronok lagi layan bergolek kat umah.. Kahkahkah! Dasar...

Entri ari ni sekadar nak menyembang jer. Takde apa sangat pun nak cerita. Sebabkan semalam blog tak berupdate, so ari ni kengkonon cover untuk semalam la.. Haha! Sorry la, semalam the whole day tu Mieza duk mengadap paper work. Rafhanah Trading punyer. Ni tak siap lagi ni. Ingat nak sambung hari ni, tapi macam hilang mood pulak. 

Hari ni masa untuk berjalan2 ke blog kawan2. Semalam dah tak terjenguk. Huhu. Tunggu ketibaan Mieza ye.. Hehe.. Jangan lupa hidang kuih2 apa yang patut.. Hikhik! ^^,



NOTE : Dihantui persoalan "KENAPA".. Erm...



You May Also Like

13 Shaklee Lovers Visit

  1. wokey..
    jgn lupa ke blog shark:)

    ReplyDelete
  2. i wanna go left too...hehehe....nie hri kereje....

    ReplyDelete
  3. cikna belum sempat prepare pape miza dah datang. hehe.. happy weekend..

    ReplyDelete
  4. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  5. weekend wani kt umah jer lyn qalief...nk keluar asyik hujan jer

    ReplyDelete
  6. Sabtuday...hari santai2 sambil berholiday

    ReplyDelete
  7. selamat hari Isnin Mieza :)
    mulakan hari dgn senyuman tau..

    ReplyDelete
  8. deqla hari sabtu lps tgk wayang.. hihi..

    ReplyDelete