Vector Ni Aku Yang Punya!

by - 9:00:00 am

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Vector Ni Aku Yang Punya! | Happy Sunday semua! Hari tu tengah sibuk bloghopping ke hulu ke hilir, singgahlah kat blog adik comey aku sorang ni. Siapa lagi kalau bukan si pengantin baru Azhafizah. Aku panggil dia Fiza jer. Bagi sesiapa yang memang dah kenal Fiza & ikut blog dia, mesti korang tau dia punya kepakaran mendesign blog & buat vector potrait.


Aku memang dah lama kagum dengan hasil seni si Fiza ni. Ko tengok blog dia dah la kan.. Punya lah lawa.. Pernah la jugak nak tempah design blog dengan Fiza, tapi since Fiza pun banyak komitment lain  tambah2 pulak masa tu dia sibuk dengan wedding preparation.. So, dia tak ambil tempahan untuk blog design kecuali vector potrait, header, pamplet, & photoprops for photobooth.


Ronda punya ronda punya ronda *berapa banyak ronda daaa...*, terjumpalah aku dengan entri Fiza pasal Vector Potrait sorang lagi blogger cun ni. Katanya tengah promotion untuk single vector.. RM10 jer hoi..! Giler ko tak nak tempah..! Bukan selalu Fiza buat promotion macam ni tau. Tapi limit untuk 5 orang terawal sahaja. Dalam entri tu katanya ada lagi space untuk place order. So, apa lagi.. Laju2 aku gi hantar email kat Fiza.. Hehehe..


Yang paling aku kagum la kan, Fiza punya servis ni tip top ko jah! Hari ni aku tempah, esok dah siap dah. Ish2! Aku tak tau lah mana datang kepantasan luar biasa dorang ni wat kerja. Servis pantas! Hasil dabooom! Tak percaya?? Tengok vector potrait aku yang dah disiapkan oleh Fiza ni....

Credit to Azhafizah.Com

UNDIAN ANDA DIPERLUKAN!

Kagum tak? Bagi aku, dah cantik sangat2 dah ni even Fiza kata bahagian manik & lace tu tak dapat nak bagi lagi details.. Dia kata tak cukup details, bagi aku dah terover details dah ni. Kalau nak harap aku buat sendiri, memang jadi rupa orang lidi je ler jawabnya.. Ngahahahaha! Setakat ni aku masih takde asas nak buat vector ni. Setakat design biasa2 tu bolehla, cuma malas + lappy tak mampu nak tampung perisian adobe photoshop. Asal buka jer photoshop, terus dia hang... Tapi ada masa jugaklah.. Selalunya kalau malam2 okay jer, maybe sebab suhu waktu malam sejuk sikit kot.. Ko taulah laptop aku ni, asal panas jer padam, asal padam jer panas.. Eh?


Ewah! Panjang pulak aku membebel hari ni. Oh ya! Nak tengok gambar asal vector ni? Korang boleh tengok kat Vector Ni Aku Yang Punya!. Sama tak? Hikhik! So far, aku sangat berpuas hati dengan hasil kerja Fiza. Lepas ni maybe akan muncul rupa blog aku dengan header vector baru pulak... Ngeeeee! ^^,




NOTE : Dah berjaya design & pasang full template blog hasil seni tangan sendiri.. Yeeehuuuuu! \^o^/



You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. Cantiklah mieza berkenan rasanya...

    ReplyDelete
  2. wow !! Serius cantik giler !! macam mana dia buat ekk ??
    Nurrul teringin nak buat vektor hasil tangan sendri..

    ReplyDelete
  3. Hmm.. Seriously wlaupun suka kluar msuk blog tp jarang sgt jmpa post crita perihal khidmat Vector Portrait.. Tp mmg ada ssetengah org minat kan bnda2 mcm ni. Trasa kreatif..

    ReplyDelete
  4. terbaik la kak =) cool giler..tgok jgak tawaran dia yg rm10 tu..hu3..tp xigt pula nk mntk dia bt..ohsem la..suka tgok

    ReplyDelete
  5. cunnn sangat.. pandainya dia buat..

    ReplyDelete
  6. serius cantik..!! deqla ada gak sekeping ... yg kat header tu.. berbakat kan org yg buat vector ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. Thank you sudi order dan selamat enjoy dengan hasil kerja fiza ni.Siap promote lagi tu..Thank you again :)

    ReplyDelete
  8. hamboiiiii cantiknya. CiM pown nak rikiriki fiza jugak lahhh.... cheeewah, dah start guna panggilan manja ni.

    ReplyDelete