Yeay! Tukar Baju Baru Dah Blog Aku..! \^o^/

by - 6:10:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Yeay! Tukar Baju Baru Dah Blog Aku..! \^o^/ | Salam petang Jumaat semua! Hari ni semangat berkobar nak update blog. Almaklumlah, blog dah makin cantik. Baru tukar baju baru. Baju lama dah hantar dobi. Haha!


Aku tulis entri ni khas untuk orang yang bertanggungjawab mendesignkan baju baru ni *mendesign pun boleh ;p*.. Thanks a lot to JiaKreatif kerana telah bertungkus lumus menyiapkan baju baru untuk blog aku ni. Kesian Jia, sampai naik pening melayan kerenah aku. Aku ni kan biasalah, banyak songeh sikit. Kejap nak tukar tu, japgi kang nak tukar ni.. Aku rasa dalam banyak2 customer Jia, aku lah kot yang paling banyak cekadak. Huhu.. Sorry ye Jia.. Saya tau susah nak buat design2 segala ni. Bukan senang nak perah idea kan? Sebab tu saya upah orang, sebab saya sendiri pun dah tak lalu nak design sendiri... T_T


Btw, ini lah dia rupa keseluruhan baju baru blog aku..
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
Designed By JiaKreatif

Aku just tukar Header, Footer & pasang border kat keliling blog. Background tu aku create sendiri. So far, aku sangat berpuas hati dengan servis JiaKreatif ni. Memang tip top & pantas! Aku respect jugak la kat Jia ni coz sabar melayan kerenah customer macam aku ni. Huhu.. Lepas ni, jangan serik pulak ye Jia if saya nak tempah lagi.. Huhu~


Mintak pendapat sikit please.. Lawa tak baju baru blog aku ni? Siap tempek muka cik puan blog dengan bos besar lagi. Anak2 bulus tak ketinggalan. Hehe..So, kepada korang2 yang berniat nak tukar baju untuk blog masing2 tu bolehla cari Jia ye. Memang takkan menyesal ko bayar Jia, sebab servis & hasil kerja dia sangat2lah memuaskan. Tapi kalau nak tempah tu, korang decidela dari awal nak tema macamana, nak kaler apa bagai tu. Jangan jadi macam aku ni. Buat pening kepala designer jer.. Huhu..


NOTE : Lepas ni nak edit content blog plak.. ^__^


  

You May Also Like

16 Silent Hunter's Footprints

  1. cun ler mieza.. simple yet nice.. suka header baru tu.. bunga2 cinta.. hehe..

    ReplyDelete
  2. cantik..soft color...kita suka..

    ReplyDelete
  3. Eh, eh. Lawa sungguh baju baru kamu :3

    ReplyDelete
  4. Kemas jugak header macam ni.. Okay la tu letak sekali satu kluarga, brulah meriah skit kan. Hehe!

    ReplyDelete
  5. cantik sngt..ptut la masuk sini nmpak kelainan.. :)

    ReplyDelete
  6. wah !! ubah design lagi.. Nurrul tak tahu bila nak ubah .. busy manjang.. blog pun dahjarang buka..

    still tema biru+pink.. hehe

    ReplyDelete
  7. pandai edit =) cantik je..ok la..sesuai dgn prmpuan

    ReplyDelete
  8. mmg cantik header tu mieza.. jeles i.. hahahaha..

    ReplyDelete