Mampukah Jadi Kenyataan ?

by - 10:53:00 am

Mampukah Jadi Kenyataan ? | Usaha dah usaha, doa pun dah doa, tinggal tawakal & berharap agar ada keajaiban yang bakal berlaku. Apa yang Mieza usahakan? Itu later Mieza akan kongsi, tu pun if target Mieza tercapai. If not, kita postpone ke bulan depan.. Tapi harapnya janganlah sampai postpone. Huhu..

Harapan masih lagi bersisa.. Walau mungkin masa sudah terlalu singkat, tapi tiada apa yang mustahil. Apa2 pun boleh berlaku dalam masa yang suntuk ni. Korang mesti tertanya2, apa benda la Mieza duk merapu sorang2 ni kan? Mieza nak sangat share dengan korang semua, but not for this time. Just doakan kejayaan Mieza. Tu jer Mieza mintak. K, thanks.. =)



NOTE : Hoping For The Miracle To Happen.. 



You May Also Like

22 Silent Hunter's Footprints

  1. Macam dah nak dapat misi idaman Mieza kakak baca ni...

    ReplyDelete
  2. sis,macamana sis buat tajuk entri berulang di isi entri?suka tengok?

    ReplyDelete
  3. Akak doakan apa yang mieza impikan tue akan tercapai.. =D

    ReplyDelete
  4. Tak kisah untuk apapun, semoga berjaya hendaknya.

    ReplyDelete
  5. Tak kisah untuk apapun, semoga berjaya hendaknya.

    ReplyDelete
  6. inshaallah moga yg terbaik ya..kita doakan..

    ReplyDelete
  7. gd luck & tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

    ReplyDelete
  8. insyaAllah.. berkat doa, usaha & tawakal...

    ReplyDelete
  9. in shaa Allah mieza boleh.. deqla doakan..nanti citer la eh.. =)

    ReplyDelete
  10. insyaallah..semoga semuanya dipermudahkan..=)

    ReplyDelete
  11. Semoga dipermudahkan & tercapai segala yg dihajati aamiin..

    ReplyDelete
  12. apapun, semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  13. seriusnya kak..
    apa2 pon semoga segalanya berjalan dgn lncar..=)

    ReplyDelete
  14. betul lah jawapan sis tu..tq tau?

    ReplyDelete
  15. semoga apa yg kak Mieza impikan tcapai. tawakal ya kak..insyaAllah kalau rezeki mmg takkan lari punya :)

    ReplyDelete
  16. salam..

    just have faith..kalau tak dapat apa dihajati tu meaning Allah s.w.t have a better plan for you..jangan lupa selalu berdoa..

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Semoga apa yg diharapkan menjadi kenyataan. byk2 berdoa yeaa miza.

    ReplyDelete
  18. in shaa Allah..pasti Berjaya nti..mungkin belum tiba masanya kot Mieza..apapun wish u luck dear :)

    ReplyDelete