PENGUMUMAN TERKINI : Produk2 Shaklee Yang Out Of Stock !!!!

by - 4:44:00 pm


PENGUMUMAN TERKINI : Produk2 Shaklee Yang Out Of Stock !!!! | Mieza baru terima update terkini status produk2 Shaklee di beberapa cawangan. So, Mieza rasa ada baiknya Mieza war2kan kat sini sekali. So that korang semua alert.


UPDATE [10/10/2013]!!!

Out Of Stock Items di cawangan Ipoh :
  • Alfalfa (small)

Out Of Stock Items di cawangan Johor Bharu :
  • Lecithin 
  • Alfalfa 
  • Herbal Blend Cream

Out Of Stock Items di cawangan Wangsa Maju :
  • Alfalfa
  • Meal Shakes
  • Cinch Shake (Chocolate)
  • Cinch Shake (Cafe Late)
  • Herbal Blend Cream
  • Lecithin
  • GLA Complex
  • Ostematrix
  • ESP
Out Of Stock Items Seluruh Malaysia :
  • Herb-Lax


Mieza sendiri pun terkejut dengar berita ni. Sebab tak sangka macam ni sekali sambutan terhadap produk Shaklee di seluruh Malaysia. 2 hari lepas baru post pasal Hebal Blend Cream, hari ni tup2 dua cawangan dah out of stock. Hari ni post pasal Basic H2.. Tak mustahil esok lusa Basic H2 pulak out of stock. Status kat cawangan Ipoh ni Mieza belum dapat update apa2 lagi. Esok nak pergi setelkan order customer & amik stok siap2 sebelum dilanda kemarau stok lagi.. Huhu..

Jadi kepada korang yang masih belum take action tu, silalah bertindak segera sebelum stok habis lagi. Mieza tak berani jamin produk2 ni akan direstock cepat or lambat. So, if ada yang belum order or yang belum restock tu silalah berbuat demikian segera.. Dah takda masa untuk ragu2 dah.. Sambutan makin hari makin hangat. Rasanya semua pun tahu kehebatan produk2 Shaklee ni.. 

Sape nak place order boleh drop ur order hari ni & setelkan payment by tonight ye sebab esok pagi2 Mieza dah nak gi serang branch. Lambat2 nanti kang jadi macam hari tu.. Apa pun tak dapat.. Gugugu~~


HUBUNGI MIEZA SEGERA!
SMS : 019-5327438
SHAKLEE PAGE : Shaklee Ipoh, Perak



You May Also Like

9 Shaklee Lovers Visit

  1. wow...out of stok...tahniah....itu tandanya bertambah maju...

    ReplyDelete
  2. saya baru berjinak2 nak jual shaklee ni. tapi tak pandai sgt =)

    ReplyDelete
  3. memang hot produk Shaklee sekarang ni :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah semoga rezeki semakin bertambah ye...

    ReplyDelete
  5. Semoga bertambah rezeki & terus sukses.. amin :)

    ReplyDelete
  6. Wah laris btl kan.. akak dok kata nk tnya meiza kan.. nnti2 akak sms yer.. =D

    ReplyDelete