Perbezaan Vitamin Sintetik, Organik & Semulajadi

by - 8:30:00 am

Perbezaan Vitamin Sintetik, Organik & Semulajadi | Bagi yang belum tau, vitamin terdiri daripada 3 jenis iaitu Vitamin Sintetik, Vitamin Organik & Vitamin Semulajadi. So, hari ni Mieza kongsikan serba ringkas tentang perbezaan di antara ketiga2 jenis vitamin ni k.. Harap dapat bagi input yang berguna & dapat membantu menambahkan pemahaman & pengetahuan pembaca2 blog ni tentang vitamin. Jom study! ^_^


Sekarang dah tau kan kenapa vitamin semulajadi Shaklee agak mahal berbanding produk2 lain. Ini adalah kerana kos menghasilkannya juga adalah lebih tinggi berbanding vitamin sintetik dan organik. Jadi pilihlah vitamin yang terbaik untuk diri kita, anak2 kita, dan keluarga kita. Melabur lebih sikit untuk kesihatan jangkamasa panjang tak ada ruginya. 


NOTE : Selain amalan gaya hidup sihat, pengambilan suplemen tambahan juga adalah penting untuk jaminan kesihatan yang lebih baik..

You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. info yang sangat berguna, thanx akak..

    ReplyDelete
  2. itu la...tkut juga yang sintetik tu....skang nie mcm mcm product ada...

    ReplyDelete
  3. Hello I'am Chris From France!!
    Assalamualaikum
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    ReplyDelete
  4. SHAKLEE is the best supplement ever :)

    ReplyDelete
  5. nice info dear.. so yg semulajadi terbaik kan?

    ReplyDelete