Sepi Lagi.. Mana Kau Hah ?!

by - 10:43:00 pm

 photo AssalamualaikumRose_zpsfa96a7bc.jpg

Sepi Lagi.. Mana Kau Hah ?! | Ngaaaahahahaha! Macam dah takde tajuk lain jer kan? Hehe.. Well, berapa hari dah ekk tak update blog ni? Rasa macam lama giler jer. Padahal belum sampai seminggu rasanya.. Kehkehkeh! Ada ke yang tercari2 aku? Sorryla korang semua, bulan ni hustle bustle kungfu hustle sangat.. Macam huru hara giler dah hidup aku ni.. Haha!

Dari hujung bulan lepas sampailah ke hari ni kerja aku ulang alik ke branch Shaklee jer. Fuh! Memang makin terasa bahang sambutan terhadap produk Shaklee ni. Sampai sistem pun jam dibuatnya. Aku pun jam jugak duk ulang alik ulang alik setelkan order customer.. Sampai rumah pun dah tak sempat nak urus elok2. Lepas tu sendiri stress.. Huhu.. 

Aku ni memang tak suka rumah tak terurus.. Even tak bersapu sehari pun dah cukup buat aku runsing. Inikan pulak kalau baju tak berlipat, laman tak berkemas, dapur bersepah.. Ya Allah, memang akan buat aku moody sepanjang hari.. 

So, 2 3 hari ni tengah cuba manage time utk kerja, uruskan rumahtangga, & bisnes.. Sampai blog pun dah tak berusik. Jangan kata nak update blog, nak bloghoping pun tak sempat lagi ni.. Huhu..

Bulan ni harapan aku tinggi. Ada target yang perlu aku capai.  Bulan lepas aku banyak waste time dengan benda2 melaghakan. Bulan ni kena fokus on bisnes. Maaf sangat kat korang semua yang masih sudi singgah sini tapi belum sempat aku balas kunjungan... Insha Allah, ada masa lapang nanti aku terjah ye.. Cuma slow sikit lah daripada biasa.. Hehe.. 



NOTE : Shoutbox dah dilupuskan gara2 terlalu banyak SPAM LINK yang menempek tanpa diundang.. Harap maklum..



You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. hehehhehhe...rindu juga nak baca entri sis...

    ReplyDelete
  2. wahhh
    bisness makin baik lah Mieza..bagus2 alhamdulillah ;p

    **erkk..jgn stress2 sgt tau kang nti bole bengong kepala.hahaha

    ReplyDelete
  3. gitulah bila berbisnes ni.. kompem la bz kan.. xpe mieza..kami paham.. moga trs sukses ye...

    ReplyDelete
  4. selesaikan dulu tugasan harian tu.. semoga murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak nampak sis. wahh seorang yang pengemas. bagus. :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah bisnes makin berkembang ^_^

    ReplyDelete
  7. biasalah mieza bila dh bz kan
    moga business makin maju

    ReplyDelete
  8. "Dimana ada usaha, disitu ada kejayaan"... Good luck dgn apa yang di lakukan...

    ReplyDelete